T-shirts van Mascot Workwear voor de professionals

Jij en je collega’s collega’s hebben allemaal verschillende voorkeuren en eisen aan comfort, kwaliteit en functionaliteit. Daarom heeft het assortiment van Mascot Workwear een grote selectie T-shirts en poloshirts in kleuren die passen bij de overige werkkleding van Mascot. Ga voor de pasvorm die jouw voorkeur heeft: slim, modern, classic of lady fit. Per product kunnen jij en je collega’s kiezen uit meer dan 23 verschillende kleuren.

Mascot Workwear Premium en Basic t-shirt collectie

De producten in de t-shirt collectie van Mascot Workwear zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, op basis van wat jij van het product kunt verwachten: PREMIUM of BASIC. PREMIUM is topkwaliteit in materiaal en pasvorm voor veelvuldig gebruik. BASIC zijn basisproducten met een zeer behoorlijke kwaliteit. Onder ieder product wordt aangegeven of het BASIC of PREMIUM is. DE BASIC collectie is leverbaar in 23 verschillende kleuren, waaronder fluor geel en fluor oranje. De andere kleuren zijn: oranje, rood, paars, lichtblauw, donkerblauw, groen, grijs, zwart en wit. De PREMIUM collectie is leverbaar in 12 verschillende kleuren.

Weg met vocht dankzij CoolDry technologie

Het T-shirt met CoolDry is extreem vochtafdrijvend en sneldrogend. Vocht wordt van het lichaam afgedreven naar de buitenkant van het materiaal waar het gemakkelijk verdampt, en je lichaam niet afkoelt. Als je houdt van producten met een smalle pasvorm die nauw aansluit op het lichaam, kies dan voor het Slim Fit t-shirt. Slim Fit is de smalste pasvorm in de herencollectie van Mascot Workwear. Er zijn ook T-shirts in enkele van de andere collecties. Zo zijn er bijvoorbeeld tweekleurige varianten te vinden in MASCOT® UNIQUE collectie of T-shirts met opdruk in MASCOT® ADVANCED. Er zijn allerlei mogelijkheden om producten uit verschillende collecties te combineren.

Dames T-shirts zijn gemaakt van 100% katoen

T-shirts van 100% katoen voelen zacht aan en zijn aangenaam op de huid. Katoen is een natuurlijk materiaal dat vocht absorbeert terwijl het warmte van het lichaam afvoert. Eg kan gekozen worden uit een ronde hals of V-hals. Beide dames t-shirts zijn interlock. Ga voor kleding met interlock als je op zoek bent naar hemden en andere producten die strak op de huid zitten. Interlock is een glad en elastisch tricot dat geschikt is voor producten die aansluiten op het lichaam. Interlock is een gelijkmatig en zacht materiaal dat ideaal is om te bedrukken met een logo.

Lees meer