Long sleeves

Net wat te koud voor een t-shirt, maar te warm voor een jas? Neem dan eens een kijkje in ons long sleeve assortiment. De long sleeve zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Long sleeve als schilderkleding

Bij MW Bedrijfskleding hebben we een groot scala aan kleuren voor jou geselecteerd. Zo zijn de kleuren beige, blauw, grijs, groen, zwart, rood en wit bij ons verkrijgbaar. Voor kleine -en grote maten ben je bij MW Bedrijfskleding aan het juiste adres. De long sleeves zijn bij ons verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL en 4XL. De worden op duurzame wijze geproduceerd, zodat we je kwaliteit kunnen garanderen. De long sleeves worden gemaakt van katoen en polyester.

Clique en Mascot zorgen voor de beste kwaliteit

Partnerschap zorgt voor goede service en snelle levering. Dit is de reden dat Clique, Mascot en MW Bedrijfskleding de handen in één hebben gesloten. Als je als schilder, timmerman, metselaar o.i.d. aan het werk bent, wil je natuurlijk dat de kleding voldoet aan bepaalde eisen. Jouw wensen nemen wij erg serieus, zodat je er goed bij loopt. Wist je dat het plaatsen van bedrijfslogo belastingvoordelen kan opleveren? In onze eigen druk -en borduur kunnen we dit voordeel voor je in werkelijkheid brengen. Combineer eindeloos met onze bijpassende werkkleding. Onze adviseurs staan altijd klaar om je te adviseren of breng een bezoek aan onze showroom langs de A7 in Leek!

Lees meer