Trendy en moderne sloven van Le Nouveau Chef

Naast prachtige koksbuizenhoreca blouses en halterschorten heeft Le Nouveau Chef ook een hoogstaand assortiment in sloven voor bar- en bedieningsmedewerkers. In de ruime collectie variëren de sloven voornamelijk in lengte en kleur. De lengtematen zijn bij korte sloven al vanaf 40 cm en bij lange sloven zelfs 100 cm. De sloven hebben prachtige aardetinten, maar ook opvallende kleuren als groen, roze, paars, oranje en wit. De horeca sloven zijn tevens duurzaam en robuust. Ook is een sloof van Le Nouveau Chef geschikt voor industriewas en krimpt, vervilt en scheurt nauwelijks. De kledingstukken zijn kleurecht, eenvoudig onderhoud en doorstaat de zwaarste belastingen.

Korte horeca sloven bieden uitstekende bewegingsvrijheid

Le Nouveau Chef heeft een aantal moderne korte sloven in het assortiment, waaronder de Spanish Short en Bistro sloof. De Sloof Spanish Short is een sloof uit de New Classic collectie. Deze collectie is nieuw en trendy met een klassieke touch en is ontworpen in samenwerking met één van de beste chefs van Nederland, Sergio Herman. Zijn oog voor detail en zijn streven naar perfectie zijn de uitgangspunten voor deze collectie. Sloof Spanish short is een uniek sloof afgewerkt met een katoenen koord in de taille. Dit zorgt voor een stoere maar speelse look. Door het gebruik van het koord is de sloof goed te verstellen. De Spanish Short is verkrijgbaar in de kleuren navy en zwart. Sloof Bistro is een korte sloof met afmeting van 41 cm lang. Dit model is voorzien van een rondlopende tailleband waardoor deze mooi aansluit op het lichaam.

Creëer een chique uitstraling met een lange sloof van Le Nouveau Chef

Naast korte sloven is het ook mogelijk om lange sloven te leveren voor een chique look. Sloof Basix is een budgetvriendelijke sloof die gemaakt is van sterke polyester en katoen, waardoor deze uitermate geschikt is voor gebruik in de keuken. Met de Basix sloven van Le Nouveau Chef kan uw personeel zich op een eenvoudige wijze netjes kleden. Sloof LNC is een luxe sloof die voorzien is van een rondlopende tailleband waardoor deze mooi aansluit op het lichaam. De sloof LNC heeft een royale afmeting waardoor deze sloof mooi rondom sluit. Sloof Vleermuis is een moderne sloof die voorzien is van een rondlopende tailleband en in een V-vorm sluit aan de achterkant. De sloof is voorzien van een schuine zak en lussen voor een riem op de tailleband.

Lees meer