Le Nouveau Chef zet de trend in de wereld van kokskleding

Schorten van Le Nouveau Chef zijn in verschillende variaties en materialen voor de schorten beschikbaar. Zo is het mogelijk om halsschorten te kopen met leren banden en zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar, waaronder meerdere denim kleuren. Le Nouveau Chef biedt daarnaast ook de mogelijkheid om te kiezen tussen korte schorten en lange schorten. De korte schorten zijn uitermate geschikt voor barpersoneel en bedieningspersoneel. De lange schorten van het merk zijn bedoeld voor keukenpersoneel.

Moderne halterschorten voor chef-koks en keukenmedewerkers

Le Nouveau Chef heeft prachtige hals schorten voor chef-koks en keukenmedewerkers, waaronder de Nevada halsschort. De Nevada is een stoer halsschort en in 2 denim kleuren en heeft optioneel leren accessoires om een stoere uitstraling te creëren. De band in de nek is verstelbaar en kan geheel losgemaakt worden, waardoor de halsschort geschikt is voor industriële was. Halsschort Robin Basix is een modern zwarte halsschort met V-hals die gemaakt is van 2 verschillende stoffen en heeft drukknopen in de nekband. Halsschort Pascal is een klassiek slagers halsschort. Dit halsschort is gemaakt van polyester en katoen. Deze halsschort is zowel geschikt voor de keukenbrigade als de bedieningsbrigade!

Trendy en functionele halsschorten voor barmedewerkers en serveerders

Voor de serveerders en serveersters heeft Le Nouveau Chef ook een brede collectie aan halsschorten. Het Halsschort Cali is een stoer en practisch halsschort en beschikbaar in de kleuren washed blue denim en washed grey denim. Deze soepel vallende denim stof met stretch is afgewerkt met een pennenzak op de borst, een grote zak aan de voorkant met pennenzakje en pincet lusjes. Tevens heeft het halsschort ook een band naast de zak voor een theedoek en afneembare taillebanden. Halsschort Cali is voorzien van een afneembaar nekband, welke kwalitatief hoog, sterk en zacht in de nek is. Ook is een leren nekband mogelijk.

Lees meer