De mooiste koksbuizen van Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef is toonaangevend op het gebied van keukenkleding, waaronder een ruim assortiment met moderne koksbuizen voor chef-koks en keukenmedewerkers. De koksbuizen zijn verdeelt over 5 verschillende collecties: Basix, Urban, Luxury, Executive en Dames. Hierdoor is er voor iedere kok een koksbuis die aansluit bij de stijl van het restaurant.

Basix koksbuizen voor dames en heren

De Basix koksbuizen van Le Nouveau Chef bestaan uit prachtige basis koksbuizen in de kleuren zwart en wit. Binnen  de Basix collectie is er nog keuze tussen de Basix1, Basix3 en Basix 4 koksbuis. De koksbuizen zijn leverbaar in kleine en grote maten tot 6XL. De koksbuizen uit de Basix collectie zijn aangenaam om te dragen in alle denkbare omstandigheden en hebben allemaal een unieke pasvorm. De koksjassen staan garant voor een hoge kwaliteit en maximale duurzaamheid.

Premium koksbuizen uit de Luxury en Executive collectie

De Luxury collectie is het meest populaire label van Le Nouveau Chef en is gemaakt voor de moderne chef die kwaliteit en comfort hoog in het vaandel heeft. De originele ontwerpen zijn gemaakt met oog voor detail. De stoere koksbuizen zijn o.a. uitgevoerd met een rits en een borstzak met rits. De koksbuizen zijn leverbaar in zwart, wit en modern donkerblauw. Daarnaast zijn de koksbuizen ook verkrijgbaar in blauw denim en grijs denim! Voor een chique en luxe uitstraling heeft Le Nouveau Chef ook nog de Executive collectie. Deze chique witte koksbuis is gemaakt van de beste stoffen.

Urban collectie koksbuizen voor een casual look

Naast de Basix, Luxury en Executive koksbuizen heeft Le Nouveau Chef ook koksbuizen uit de Urban collectie. De Urban collectie is een combinatie van stoere denim blouses en overhemden met de eigenschappen. Deze gave collectie koksjassen is verkrijgbaar in zwart en wit katoen en donkerblauw, lichtblauw en grijs denim. Daarnaast is er ook een dames variant leverbaar. Deze kenmerkt zich door een smalle taille. Combineer de Urban koksbuis met een casual denim of chino koksbroek voor een hele gave look.

Lees meer