Le Nouveau Chef horeca gilets

Het luxe kledingmerk Le Nouveau Chef voor koks en keukenbrigades heeft prachtige gilets voor dames en heren. De gilets van Le Nouveau Chef zijn specifiek afgestemd op de horeca.

Le Nouveau Chef horeca gilets

Geslacht

Kleur

Maat

Materiaal

Filters

Alle 2 resultaten

Wanneer het publiek om een formele sfeer vraagt, is een gilet de ideale oplossing in combinatie met een moderne horeca blouse, pantalon en herenschoenen. Gilets van Le Nouveau Chef specifiek afgestemd op de horeca en worden gedragen door obers, barmedewerkers, bedieningsmedewerkers en receptiemedewerkers. Hierdoor zijn de gilets ook geschikt voor hotels, zalencentra en cateringbedrijven. Voor het borduren van de gilets van Le Nouveau Chef ben je bij MW Bedrijfskleding op het juiste adres. In onze moderne borduurstudio kunnen alle logo’s bedrukken met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Representatieve gilets voor dames en heren

Het luxe kledingmerk voor koks en keukenbrigades heeft prachtige gilets voor dames en heren. Het dames gilet black denim is een stoer gilet voor dames met een eigentijdse pasvorm. De Le Nouveau Chef jeansknopen maken het geheel helemaal af! Door de stijlvolle en hippe uitstraling is dit gilet niet alleen geschikt voor het restaurant, maar ook voor o.a. een bar, brasserie, stand en nog veel meer. Heren Gilet Zwart heeft een eigentijdse pasvorm, is zeer sterk en vriendelijk in onderhoud. Hierdoor hoeft de gilet niet tot nauwelijks gestreken te worden. Door zijn uitvoering en kleur een klassiek en tijdloos model. Hiermee heeft het personeel in de bediening altijd een representatieve uitstraling. Beide gilets zijn leverbaar voor dames en heren.

Lees meer