Kokskleding

Als kok wil je graag lekker kunnen werken in de keuken. Dat snappen wij als geen ander. Daarom hebben wij een ruim assortiment aan prachtige kokskleding met koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen en zelfs koksschoenen voor optimale grip. Wil je graag een andere kleur dan wit? Geen probleem.

Wij werken voor

MW Bedrijfskleding: Dé specialist in kokskleding

Bij ons heb je keuze in diverse kleuren kokskleding. Van zwart en grijs tot donkerblauw en stoere denim. Of ga voor een vrolijk gestreepte of geblokte koksbuis en koksbroek. Niets is ons te gek, zolang jij en je keukenmedewerkers maar aangenaam herkenbaar zijn in de keuken. Dankzij merken als Le nouveau Chef, Chaud Devant en POCO hebben wij een prachtige collectie kokskleding met o.a. koksbuizen, koksbroeken, koksmutsen, keukenschoenen, schorten en sloven. Voor de hele keukenbrigade kunnen wij een passende collectie samenstellen die volledig aansluit bij de stijl van het restaurant, met of zonder logo!

Veilig koken dankzij professionele kokskleding

Als kok krijgt je kleding het vaak opvallend zwaar te verduren. Tijdens het koken wordt er uiteraard gewerkt met hoge temperaturen waardoor bijvoorbeeld opspattend vet enkele vervelende gevolgen kan hebben. Niet alleen kan vet er voor zorgen dat je kleding vuil wordt, daarnaast kan het ook zorgen voor brandwonden op de huid. Dankzij deze redenen adviseren wij altijd om professionele en aangepaste kokskleding te kopen. Ons assortiment met speciale werkkleding voor koks bevat alles wat je nodig hebt om jouw kunsten in de keuken optimaal tot zijn recht te laten komen tegenover de gasten.

Marktleider in horeca bedrijfskleding

Als de specialist in horeca bedrijfskleding is MW Bedrijfskleding marktleider op het gebied van horecakleding en kokskleding. Wij leveren kleding aan diverse restaurants, cateringbedrijven en hotels door heel Nederland. Nieuwsgierig? Bezoek dan onze ruime showroom met 1600 m2 aan bedrijfskleding onder één dak. Mocht Leek, nabij Groningen, nou te ver weg zijn? Geen probleem. Onze pas-bus rijdt stad en land af en komt graag naar jouw toe, of je nou gevestigd bent in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle, Arnhem, Apeldoorn of Utrecht.

Lees meer