Koksbroeken

Goede koks dragen goede koksbroeken. Om die reden hebben wij koksbroeken van de beste merken van horecakleding aan onze collectie toegevoegd. Aangenaam herkenbare en professionele koksbroeken is wat wij leveren.

Koksbroeken

Geslacht

Kleur

Maat

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 33 resultaten wordt getoond

Koksbroeken voor koks en keukenmedewerkers

Goede koks dragen goede koksbroeken. Toeval? Wij denken van niet. Daarom hebben wij de beste koksbroeken van professionele horecakledingmerken aan onze collectie toegevoegd. Van traditioneel zwart, zwart-wit gestreept of blauw geruit tot stoer en modern denim koksbroeken. U vraagt, wij draaien. Er is de afgelopen jaren veel veranderd in de keuken. Tegenwoordig dragen koks ook vaak nette en comfortabele jeans of chino’s. Toch zijn de kleuren van de broeken niet veel veranderd. Ook de moderne koksbroek is voornamelijk zwart, grijs of blauw effen. Als verkoper van Le Nouveau Chef en Chaud Devant leveren wij alleen aangenaam herkenbare en professionele koksbroeken.

Elastische tailleband en broekzakken

Een koksbroek moet comfortabel én functioneel zijn. Om die eigenschappen te garanderen, zijn de koksbroeken uitgevoerd met een elastische tailleband. Ook beschikken de meest koksbroeken over één of twee koksbroeken. De koksbroeken zijn te dragen door zowel dames als heren en verkrijgbaar in de volgende maten: XS, S, M, L, XL en XXL. Eerst zien, dan geloven? Kom dan vrijblijvend kleding passen in onze showroom in Leek aan de A7 tussen Groningen en Heerenveen. Hier vind je het grootste assortiment horeca bedrijfskledingonder één dak.

Keukenschoenen voor een complete outfit

Onder iedere goede koksbroek horen goede keukenschoenen, zoals de revolutionaire GT1pro van Michelin of Chaud Devant Chefwear. Daarnaast is er bij ons de keuze uit een ruim assortiment van Sixton Peak werkschoenen. De veiligheidsschoenen van Sixton zijn uitermate geschikt voor koks en keukenmedewerkers.

Lees meer