Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Kleding management systeem

 

 

Volledige controle

Volledige controle

Maak kosteloos gebruik van ons Kleding management systeem (KMS) en vergemakkelijk de uitgifte van jouw bedrijfskleding. Het KMS is enkel en alleen ontwikkeld om onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken en hen de beste service te bieden. Ons systeem geeft je organisatie de volledige controle over het bestel-, productie- en afleverproces. Het enige wat jij als bedrijf zijnde nog hoeft te doen is het aanleveren van het budget van je personeel!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Per vestiging kunnen een of meerdere personeelsleden worden aangesteld die bestellingen kunnen plaatsen voor medewerkers of voor de voorraad. Een werknemer die is aangesteld voor de inkoop heeft uiteraard alleen inzicht in zijn eigen filiaal. Het KMS is flexibel en kan dus altijd naar wens worden ingesteld.

Liever per afdeling bestellen in plaats van per filiaal?

Liever per afdeling bestellen in plaats van per filiaal?

Geen probleem, ook dit is mogelijk met ons kleding management systeem. Wij van MW Bedrijfskleding stellen dan speciale kledingpakketten voor je klaar gericht op uw afdeling.

Je medewerkers zelfstandig de bedrijfskleding laten aanschaffen?

Je medewerkers zelfstandig de bedrijfskleding laten aanschaffen?

Het is ook mogelijk om medewerkers zelf in te laten loggen en aan de hand van een persoonlijke budget de gewenste kleding of schoenen uit te laten zoeken. De beheerder beoordeelt de aanvraag en keurt deze goed of af. Na goedkeuring van de aanvraag wordt deze via KMS verstuurt naar ons.

Ben je benieuwd of dit systeem ook wat voor jou is? Maak dan snel een afspraak met één van onze adviseurs.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid