Jobman Workwear

Jobman ontwikkelt en produceert werkkleding met functioneel ontwerp en hoge kwaliteit voor professionele professionals. De missie van Jobman is professioneel werkende mensen te voorzien van werkkleding die voldoet aan alle eisen voor functionaliteit en bescherming zonder aan comfort in te boeten.

Jobman Workwear maakt werkkleding voor professionals

Jobman ontwikkelt en produceert werkkleding met een eigentijds ontwerp van extreem hoge kwaliteit en prestaties voor professionals van alle beroepen. De missie van Jobman is om onze dragers kleding te bieden die aan al hun verwachtingen van functionaliteit, prestaties en bescherming voldoet, terwijl ze uiterst comfortabel en praktisch zijn om te dragen. Onze visie is om al onze klanten tevreden en trots te maken elke dag Jobman Workwear te dragen.

Jobman is uitvoerig getest door vakmensen

De drager van werkkleding mag veeleisend zijn en dat is Jobman Workwear ook. De materialen worden eerst grondig getest in een laboratorium. Daarna wordt de kleding, op basis van de inbreng van professionele vakmensen, verder ontwikkeld. Vervolgens wordt de kleding uitgebreid op de werkvloer getest. Pas als Jobman én de professionals tevreden zijn wordt de bedrijfskleding in productie genomen.

Functionele, comfortabele, moderne en duurzame werkkleding

Werkkleding moet niet alleen functioneel zijn, het moet ook lekker zitten, zorgen voor een professionele uitstraling en duurzaam zijn. Hierdoor heb jij als professionele vakman er jarenlang plezier van. Wij spreken uit ervaring. Jobman Workwear is al sinds 1975 gespecialiseerd in kwaliteiten hoogwaardige werkkleding met de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding. Jobman levert de beste mogelijke kwaliteit omdat er veel tijd en geld geïnvesteerd wordt in eigen research en het toepassen van de nieuwste, milieu-verantwoorde methoden.

Ruim assortiment werkkleding voor in alle kleuren en maten

Jobman Workwear heeft een ruime en unieke collectie werkkleding voor alle beroepsgroepen. De kleding is geschikt voor automotive, facilititaire dienstverlening, transport en logistiek en meer. In de collectie vind je o.a. werkbroeken, werkjassen, werk t-shirts, werkpolo’s, truien en vesten en meer. Ook levert het merk prachtige en hoogwaarde hoge zichtbaarheidskleding. De kleding is geschikt voor dames en heren en verkrijgbaar in alle denkbare maten, zodat alle medewerkers in dezelfde werkkleding kan lopen. Ideaal!

Lees meer