Comfortabele werk T-shirts van Jobman Workwear

Ook voor aangename en comfortabele werk t-shirts heeft Jobman een prachtige collectie voor jou en je medewerkers. De t-shirts zijn gemaakt van moderne stoffen voor optimaal comfort en extra duurzaamheid. Zo zijn de werk shirts onder andere gemaakt van spun dye polyester. Spun dye is een verftechniek waarbij het materiaal wordt geverfd tijdens het spinnen. Door deze techniek wordt er minder water, stroom en chemicaliën verbruikt waardoor het minder milieubelastend is. Daarnaast zorgt deze verftechniek voor een betere kleurdiepte en een betere kleurvastheid.

Bamboe Dry Tech werk t-shirts van Jobman

Ook gebruikt Jobman Dry Tech bamboe in de t-shirts. Bamboe charcoal polyester is een milieuvriendelijk materiaal. Het materiaal ontstaat door de bamboe te verhitten. Het houtskool wordt vermengt met polyester en verwerkt tot vezel. Door de holle structuur neemt bamboe makkelijk vocht op en voelt soepel en zacht aan. Ook heeft het een antibacteriële werking. Dit voorkomt onaangename geuren. Ideaal tijdens zware werkzaamheden in warme omstandigheden.

Praktische en lichte basis t-shirts voor iedere klus

Jobman Workwear heeft enkele praktische en lichtgewicht werk t-shirts in het assortiment opgenomen. Alle t-shirts zijn leverbaar in vele kleuren, waaronder: zwart, wit, rood, groen, blauw, oranje, groen en grijs. De t-shirts zijn uitstekend inzetbaar in bij automotive, transport en logistiek, bouw en industrie en vele andere branches. Ook hebben de shirts een brede maatboog, waardoor alle medewerkers in dezelfde kleding kunnen lopen. De t-shirts van Jobman zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal van een zware kwaliteit en leverbaar in een dames en heren variant.

Lees meer