Jobman werkbroeken zijn verstevigd en duurzaam

De professionele werkbroeken van Jobman zijn ideaal voor de echte vakman. De duurzame werkbroeken met holsterzakken zijn praktische katoenen broeken, erg voordelig en uitgerust met handige en doordachte details. Zo zijn de jobman broeken uitgerust met meerdere holsterzakken voor voldoende opbergruimte voor gereedschappen. Ideaal! De broeken zijn leverbaar in diverse kleuren, waaronder: wit, blauw, grijs, donkerblauw en zwart. Ook zijn de broeken extra verstevigd bij de holsterzakken en kniestukken voor extra duurzaamheid. De werkbroeken zijn leverbaar in vele maten en voor dames en heren. Daarnaast is er ook een werkbroek voor schilders en stukadoors opgenomen in het assortiment.

Speciaal voor Jobman ontwikkelde katoen

Katoen is van zichzelf een zachte en comfortabele vezel die gemakkelijk te  wassen is. Daarnaast is katoen beter bestand tegen vonken dan syntetische vezels en perfect in te zetten in beroepen waarbij veel wordt  gewerkt met vonken van een slijptol of tijdens het lassen. Het voorgekrompen katoen dat verwerkt is in de werkkleding is speciaal ontwikkeld voor Jobman Workwear. Het katoen is verder ontwikkeld op slijtvastheid, wasgemak en comfort.

Technische werkbroeken van Jobman Workwear

Naast katoenen werkbroeken heeft Jobman ook prachtige technische werkbroeken met een mix quality stof die bestaat uit een combinatie van polyester en katoen. Deze servicebroeken en monteursbroeken zijn uitermate geschikt voor transportmedewerkers, automonteurs, servicemedewerkers en installateurs. Ook voor timmerlieden en andere bouw gerelateerde beroepen zijn de werkbroeken goed inzetbaar. Deze broeken zijn leverbaar in 8 verschillende kleuren zoals rood groen, blauw, bruin, kaki, zwart en grijs. De groene werkbroeken worden voornamelijk gedragen door hoveniers en andere medewerkers in de groenvoorziening. Naast lange broeken zijn er ook korte broeken leverbaar.

Lees meer