James Harvest Sportswear

De James Harvest Sportswear Collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt. Zo blijven de kleren functioneel én in de mode.

T-shirts en tops

T-shirts en tops

Trainingstruien en sweaters

Trainingstruien en sweaters

Jassen, fleecejackets en bodywarmers

Jassen, fleecejackets en bodywarmers

Sportpolo's

Sportpolo's

James Harvest Sportswear: Amerikaanse kleding in een Hollandse jas

James Harvest Sportswear gelooft in klassiek design en kwaliteitsproducten, een concept dat nooit uit de mode gaat. Kwaliteit is hun manier om langdurig gebruik en duurzame consumptie te garanderen. Het is van zeer groot belang dat alle producten veilig zijn en dus geen gevaarlijke stoffen bevatten. Alle leveranciers van James Harvest Sportswear moeten voldoen aan de vereisten in de Restricted Substance List. Deze vereisten zijn dan ook vaak strenger dan de standaard wetgeving. Zo bent u er van verzekerd dat uw producten op een goede, maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd.

Fashion kledingmerk voor representatieve en casual bedrijfskleding

De James Harvest Sportswear-collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. De kleding blijft, dankzij de unieke ontwerpen, functioneel en in de mode. De kledingcollectie bestaat onder meer uit polo’s, truien, vesten, blouses en overhemden, t-shirts en pullovers voor dames en heren. De kleding is verkrijgbaar in kleuren als wit, donkerblauw, grijs, rood en zwart. Doordat de kleding in kleine en grote maten leverbaar is, is James Harvest Sportswear een prachtig merk om in te zetten als representatieve bedrijfskleding en promotionele bedrijfskleding.

De American T van James Harvest Sportswear is terug

Onze ervaring is dat bedrijven en organisaties die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan bij hun marktcommunicatie, vaak kiezen voor James Harvest Sportswear als leverancier van hun promotiekleding. De American T is daarom ook één van de meest geliefde producten uit de James Harvest Sport collectie. De T is degelijk, vormvast, duurzaam en bovendien wasbaar. De American T-shirt is een kledingstuk dat zich in het verleden meerdere malen heeft bewezen. Echter, zoals de wereld verandert, veranderen ook de wensen van de consument. Om die reden is er een verbeterde American Tee ontwikkeld die verkrijgbaar is in drie stijlen. De eerste stijl is een V-neck voor heren en een U-kraag voor dames en heren. Voor deze Tee zijn alleen de beste kwaliteit stoffen gebruikt.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.