James Harvest Sportswear

De James Harvest Sportswear Collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. Aan het ontwerp wordt bijzonder hard gewerkt. Zo blijven de kleren functioneel én in de mode.

T-shirts en tops

Functioneel, modieus en gemaakt van de beste materialen.

Trainingstruien en sweaters

Comfortabel én kwaliteit.

Jassen, fleecejackets en bodywarmers

Voor in de kou of buiten.

Sportpolo's

Polo's verdienen kwaliteit.

James Harvest Sportswear: Amerikaanse kleding in een Hollandse jas

De werknemers van James Harvest Sportswear geloven in klassiek design en kwaliteitsproducten, een concept dat nooit uit de mode gaat. Kwaliteit is een prima manier om langdurig gebruik en duurzame consumptie te garanderen. Het is van zeer groot belang dat alle producten veilig zijn en geen gevaarlijke stoffen bevatten. Alle leveranciers van James Harvest Sportswear moeten voldoen aan de vereisten in de Restricted Substance List. Deze vereisten zijn dan ook vaak strenger dan de toepasselijke wetgeving. Zo bent u er van verzekerd dat uw producten op een goede, maatschappelijk verantwoorde manier worden geproduceerd.

Fashion kledingmerk voor representatieve en casual bedrijfskleding

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op Amerikaanse collegemode en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit. De kleding blijft, dankzij de unieke ontwerpen, functioneel en in de mode. De kledingcollectie bestaat onder meer uit polo’s truien, vesten, blouses en overhemden, t-shirts en pullovers voor dames en heren. De kleding is verkrijgbaar in neutrale kleuren als wit, donkerblauw, grijs, rood en zwart. Doordat de kleding in kleine en grote maten leverbaar is, is James Harvest Sportswear een prachtig merk om in te zetten als representatieve bedrijfskleding en promotionele bedrijfskleding.

De American T van James Harvest Sportswear is terug

Uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties die kwaliteit als een essentieel onderdeel van hun marktcommunicatie beschouwen, zeer vaak kiezen voor James Harvest Sportswear als leverancier van hun promotiekleding. De American T is daarom ook één van de meest geliefde producten uit de James Harvest Sport collectie. De T is degelijk, vormvast, duurzaam en wasbaar. De American T-shirt is een kledingstuk dat zich meerdere malen heeft bewezen. Maar zoals de wereld veranderd, veranderden ook de wensen van de consument. Om deze reden is er een verbeterde American Tee ontwikkeld verkrijgbaar in drie stijlen. De eerste stijl is een V-neck voor heren en een U-kraag voor dames en heren. Voor deze Tee zijn alleen de beste kwaliteit stoffen gebruikt.

Lees meer