JAKO Teamwear

JAKO staat erop dat alle producten worden gemaakt uit hoogwaardige materialen die uitstekend verwerkt en zeer functioneel zijn. Sportkleding ontwikkeld voor profteams met een grote passie voor de sport, voldoen de JAKO Teamwear producten aan de behoeften van de topsporter en dragen bij tot het succes. Samen met de profteams willen ze graag tegemoet komen aan de noden en de eisen van onze klanten.

Verbeter je sportieve prestaties met JAKO teamkleding

Sporten is gezond! Om dit te bevorderen is het dragen van goed materiaal, zoals de voetbalshirts van JAKO, van belang. Naast goed materiaal vind je in het complete assortiment altijd de nieuwste collectie. Hierin zijn diverse maten voor jonge en oudere sporters beschikbaar. De teamkleding van JAKO stimuleert ook een goede hygiëne. Door het gebruik van de juiste materialen wordt een juiste lichaamstemperatuur en afvoer van transpiratie bevorderd. Dit heeft een gunstige invloed op het gebruikersgemak en zorgt ervoor dat jouw sportieve inspanningen worden gemaximaliseerd zonder dat het materiaal hierbij een afleidende factor is.

Haal het beste uit jezelf met trainingsbroeken van JAKO

JAKO trainingsbroeken maakt het dragen van sportkleding prettig. Wat je ook doet als sporter, bewegingsvrijheid en vertrouwen in het materiaal is één van de belangrijkste aspecten wanneer het aankomt op het neerzetten van een sportprestatie. Je wil je tijdens inspanning concentreren en niet irriteren aan het materiaal. De sportkleding van JAKO zijn met aandacht vormgegeven. Tijdens dit proces is gedacht vanuit de sporter in plaats vanuit het product. Op deze manier kunnen wij als leverancier van sportartikelen garanderen dat jouw trainingsbroeken, sportjassen, vesten, sportshirts en truien een betrouwbaar teamlid zal worden in de weg naar sportief succes.

JAKO Comfort ondergoed in verschillende soorten en maten

JAKO Teamkleding biedt een compleet aanbod van comfortabel ondergoed. De Comfort ondergoed vormt zich volledig na het lichaam, zodat jij tijdens het sporten altijd comfortabel voekt. Jezelf vrij kunnen bewegen tijdens het leveren van lichamelijke prestaties is erg belangrijk. De JAKO Comfort ondergoed draagt daar aan bij en is leverbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. De Comfort ondergoed van JAKO is gemaakt van ademend materiaal en bevordert hygiëne en evenwichtige lichaamstemperatuur.

Lees meer