De technical en hybride werkjas van J. Harvest & Frost

Dit is een uitzonderlijk licht, comfortabel en mooi uitgerust 3/4 herenjas. Geschikt voor elke situatie of weersomstandigheden, of het nu onderweg is naar een zakelijke bijeenkomst of een late nachtwandeling in het park. De belangrijkste technische kenmerken zijn 360 graden stretch, dunne Primaloft-Silver isolatie, ademend, water- en winddicht. Deze zeer technische, extreem lichte jas is perfect voor gebruik in het temperatuurbereik van -5 °C tot + 15 °C.

De jassen van J. Harvest & Frost zijn van perfecte kwaliteit

De hybride jas is anders dan de technical jas, omdat het een mix is van een typische A-klassieke wol en een jas met ritssluiting. Het heeft een moderne opstaande kraag, verborgen voorkant sluiting, borstzak en onberispelijke stiksels. Goed uitgerust met een 3/4 lengte, perfect om te dragen voor werk, maar ook nog steeds een mooie jas voor dagelijkse recreatie-avonturen. In de kleur zwart met waterbestendig YKK-rits in zij + borstzak. Magneetsluiting in topkraag + rug split. Reflecterende details aan de voorkant en achterkant voor veiligheid.

De luxe werkjassen zijn verkrijgbaar voor dames en heren

Ben je nou een verkoopadviseur bij een garage of een directeur bij een restaurant. Iedereen die er representatief uit moet of wil zien kan zich vinden in deze jassen. Zowel de technical jas en de hybride jas zijn geschikt voor dames en heren. De jas is een perfecte match met de blouses en overhemden. Daarnaast maak je de look helemaal compleet met de tassen van J. Harvest & Frost. De jassen zijn verkrijgbaar in de maten: XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Daarnaast zijn de jassen gemaakt van 60% wol, 25% polyester, 10% viscose, 5% lycra.

Lees meer