J. Harvest & Frost blazers

Op zoek naar moderne en trendy blazers? Bekijk hier onze ruime collectie J. Harvest & Frost blazers.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Combineer de shirts met de blazers van J. Harvest & Frost

De klassieke blazer van J. Harvest en Frost gemaakt van een soepele stof van 280 gram. Het materiaal is zorgvuldig gekozen. Een mix van 70% wol, 27% polyester en 3% stretch zorgt ervoor dat de blazer een perfect werkende blazer wordt. Stretch zorgt voor comfort en de gemengde kwaliteit voor minder kreukels. Vouw de blazers voorzichtig in je koffer of tas en het is klaar om te dragen wanneer je aankomt. De blazer heeft mooie en stijlvolle kleurcontrasten op de juiste plekken zodat het perfect matchet met je blouse of overhemd.

Blazers zijn er voor zowel dames als heren

Laat de blazers van J. Harvest & Frost zien of houd het zoals de moderne klassieker het is. De klassieker met een twist. Andere krachtige functies van de gilet zijn; kleurrijk interieur, hoornknopen, knopen bij de mouw (alleen voor mannen). Verander het interieur in de borstzak om te gebruiken als zakdoek. De blazers hebben een dubbel gestuurde achterzijde voor heren en een welt pocket bij borst voor dames en heren. De mouwen hebben 4 knoppen de regular fit is voor beide, zowel man als vrouw. De verkrijgbare maten voor vrouwen zijn 32 tot 48. De heren blazers zijn te kopen in de maten 46 tot 62.

Twee varianten voor iedere representatieve medewerker

De blazers van J. Harvest en Frost komen in twee varianten. De Classic Blazer en de Club Blazer. Zoals de naam het al zegt is de classic blazer de echte klassieker van de blazers. Nette uitstraling, perfecte afwerking en uitstekend comfort. Voor iedere medewerker die er representatief moet uit zien is dit de enige echte blazer. Hou je nou meer van een iets meer casual uitstraling, zoals een front desk office medewerker bij een autobedrijf waar de norm casual is? Dan is de club blazer de perfecte blazer voor jou. Van beide blazers kan je de beste en hoogstaande kwaliteit van J. Harvest & Frost verwachten.

Lees meer