Horeca gilets

Wij werken voor

Horeca gilets voor bar- en bedieningsmedewerkers

Gaat jouw horecaonderneming voor een formele uitstraling? Ga dan voor de gilet, een tijdloos item. Een gilet helpt jouw medewerkers chique en tijdloos overkomen, vooral in combinatie met een stijlvolle blouse en bijpassende pantalon. In ons assortiment horecabedrijfskleding hebben wij diverse gilets voor dames en heren en in verschillende kleuren en stijlen, met en zonder zakken.

Maak de outfit compleet met bijpassende horecakleding

Een gilet is niet af zonder representatieve blouse, pantalon en schoenen. Dankzij merken als J.Harvest & Frost en Greiff en de samenwerking met SchoenenZaken, de meesters in herenschoenen, is het mogelijk om bij ons je outfit compleet te maken. Daarnaast kunnen wij de gilet voorzien van het logo van jouw horecaonderneming.

Kom langs voor advies op maat van onze adviseurs

Wil je graag advies op maat? Bezoek onze showroom aan de A7 in Leek. Hier hebben wij de grootste collectie horeca kleding van Nederland onder één dak. Kom vrijblijvend langs om onze horeca bedrijfskleding te zien, te passen en te voelen en geniet ondertussen van een heerlijke kop Segafredo-koffie in het MW Café. De showroom is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30. Wanneer het niet mogelijk is om bij ons langs te komen, rijden wij graag naar een gewenste locatie voor een pas-sessie met onze pas-bus.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.