Koksmutsen voor koks en keukenmedewerkers

Een kokmuts is de spreekwoordelijke kers op de taart en maakt de outfit van de kok compleet. Daarom kun je bij MW Bedrijfskleding ook terecht voor een passende koksmuts. Een trendy en moderne fez of een klassieke baret? Wij hebben ze in meerdere kleuren en varianten in ons horeca-assortiment. In vroegere tijden gold de koksmuts als statussymbool: hoe langer de muts, hoe hoger de status in de keuken. Vandaag de dag worden koksmutsen vooral gedragen om de hygiëne in de keuken te bewaken. Daarom zie je meer en meer compacte en makkelijk te dragen koksmutsen. Ook kokspetten komen steeds vaker voor op de keukenvloer.

Koksmutsen bedrukken of borduren

Door de opkomst van open keukens is de keukenbrigade nadrukkelijk in beeld. Daarom bedrukken en borduren wij bij MW Bedrijfskleding óók de koksmutsen met de logo van het restaurant. Met dank aan ons eigen borduuratelier en drukstudio controleren wij het hele borduurproces van begin tot eind en kunnen onze vakidioten de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen. Maatwerk is onze specialiteit.

Het grootste assortiment horeca bedrijfskleding

Als marktleider op het gebied van horeca bedrijfskleding leveren wij naast koksmutsen ook koksbuizen, keukenschoenen, horeca blouses en meer. Dankzij onze professionele kokskleding merken als Chaud Devant en Le Nouveau Chef vind je in onze showroom in Leek, nabij Groningen, het grootste assortiment horeca bedrijfskleding onder één dak. Kom vrijblijvend langs voor advies op maat van één van onze adviseurs of maak een afspraak voor een pas-sessie op locatie.

Lees meer