Horeca koksbuizen

Op zoek naar trendy en moderne koksbuizen? Bekijk hier ons assortiment horeca koksbuizen.

Trendy en moderne koksbuizen van professionele merken

Koksbuizen maken de kok. Als specialist op het gebied van horeca bedrijfskleding hebben wij alle trends in huis. Van ambachtelijk zwart en wit tot trendy en modern denim in diverse kleuren. Dankzij onze custom-made koksbuizen zijn de mogelijkheden eindeloos. Als verkoper van onder andere Le Nouveau Chef en Chaud Devant hebben wij een prachtige collectie moderne en trendy koksbuizen voor dames en heren. De collectie bestaat uit klassieke koksjassen met knopen in maagdelijk wit, modern zwart of blauw. Als chef  is de keuze reuze in hippe en comfortabele koksbuizen. Daarnaast hebben wij een prachtige collectie koksjassen van spijkerstof. De denim koksbuizen zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs, blauw en groen.

De mogelijkheden zijn eindeloos met POCO

Koksbuizen met of zonder borst- en jaszakken, lange of korte koksbuizen, lange of korte mouwen… De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook de pasvorm varieert van regular fit tot slim fit voor zowel heren als dames. Daarnaast is het bij MW Bedrijfskleding mogelijk om de koksbuis helemaal zelf samen te stellen dankzij het kledingmerk POCO. Kies de kleur, de stof en de accentkleur die het beste bij de huisstijl van jouw horeca onderneming past.

Koksbuizen met bedrijfslogo borduren of bedrukken

In Leek, nabij Groningen en Assen, beschikken wij over een eigen borduuratelier en drukstudio. Hier voorzien onze specialisten alle bedrijfskleding van logo’s, namen en opdrukken. Maak je keukenbrigade aangenaam herkenbaar door de koksbuizen eveneens te voorzien van het logo van je bedrijf. Naast een borduur- en drukstudio beschikken wij over een 1600mgrote showroom met de grootste collectie horeca bedrijfskleding onder één dak. Hier zijn alle koksbuizen te zien, te passen, te voelen en te ruiken. Onze adviseurs geven vrijblijvend advies op maat en denken graag met je mee over een passend concept dat naadloos aansluit bij jouw huisstijl. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een pas-sessie op locatie.

Lees meer