Fleece vesten

Als u opzoek bent naar een fleece vest, dan bent u bij MW Bedrijfskleding aan het goede adres. Fleece vesten voor heren -en dames zitten in ons assortiment en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Fleece vesten

Geslacht

Kleur

Maat

Pasvorm

Materiaal

Filters

Resultaat 1–20 van de 32 resultaten wordt getoond

Buiten aan het werk met fleece vesten

De samenwerking met onze partners maakt het mogelijk dat wij de kleuren blauw, bruin, groen, grijs, oranje, rood, wit en zwart voor je hebben liggen. Bij MW Bedrijfskleding hebben we de maten XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL en 4XL voor u verkrijgbaar gemaakt. De fleece vesten worden op duurzame wijze tot stand gebracht. Om aan de duurzaamheid eisen te voldoen is er gekozen voor de materialen polyester. Hier bij MW Bedrijfskleding werken we nauw samen met merken als Jobman en Mascot.

Bedrijfskleding voor glazenwassers, schilders en bouwvakkers

De fleece vesten zijn uitermate geschikt voor schilders, bouwvakkers, aannemers en glazenwassers. Wij helpen u graag om advies op maat te geven. Als je jouw kleding zo persoonlijk mogelijk wil maken, maak dan gebruik van onze druk -en borduur diensten. Voor een bijpassende werkkleding kun je ook bij ons terecht! Ben je geïnteresseerd in meer informatie, bezoek dan onze showroom in Leek of maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Lees meer