ERIMA truien

Om op te vallen op de sportvelden heeft ERIMA een prachtige collectie truien die ideaal zijn voor veld- en teamsporten. De truien van ERIMA zijn leverbaar in vele verschillende kleuren, hierdoor past er altijd een trui bij de kleuren van de club.

ERIMA sporttruien zijn geschikt voor veld- en teamsporten

Ook naast het veld wil je aangenaam herkenbaar zijn met jouw teamgenoten. Daarom heeft ERIMA een prachtige collectie truien die perfect aansluiten op de ERIMA shirts en broeken. De truien van ERIMA zijn ideaal voor veld- en teamsporten als voetbal, volleybal en korfbal. Dankzij de vele kleuren sporttruien hebben wij altijd een passende trui die bij de kleuren van de club past. Ook zijn er diverse varianten van de truien leverbaar dankzij de vele collecties, waaronder: Premium One, Liga, Club 1900, Razor 2.0 en Classics.

ERIMA Sportswear is de specialist in teamkleding

Wanneer je op zoek bent naar teamkleding voor jouw voetbalteam ben je bij ERIMA aan het juiste adres. Alle kledingitems van het kledingmerk zijn leverbaar in dames en heren varianten verkrijgbaar in tal van kleurencombinaties. Naast sporttruien heeft ERIMA ook voetbalshirts, voetbalbroeken, sportjassen en accessoires als sporttassen en ballen. Meer weten over de mogelijkheden van ERIMA? Kom vrijblijvend langs in onze showroom om de gehele collectie te bekijken en te passen.

Lees meer