ERIMA shirts

ERIMA shirts zijn geschikt voor vele teamsporten

Op zoek naar aangenaam herkenbare sportshirts voor jouw elftal of team? De ERIMA shirts zijn uitermate geschikt voor diverse teamsporten als voetbal, korfbal, volleybal, en handbal. Daarnaast worden de sportshirts ook gedragen bij bowlingwedstrijden en tenniswedstrijden. De shirts zijn te gebruiken als voetbalshirts, korfbalshirts en handbalshirts en zowel op het veld als bij indoorwedstrijden te dragen. Bovendien zijn de shirts leverbaar voor dames, heren en kinderen. Dankzij de vele collectie zijn de shirts leverbaar in vrijwel alle denkbare kleuren, zodat ze perfect aansluiten bij de kleuren van het team of de club.

Maak de ERIMA Sportswear outfit compleet

Naast ERIMA shirts heeft het bekende kledingmerk ook een uitgebreide collectie broeken, truien en jassen om outfit compleet te maken. De teamkleding van ERIMA is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. ERIMA is dé specialist in teamkleding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan met jouw teamgenoten passen in onze showroom in Leek. Hier vind je de gehele collectie van ERIMA sportkleding.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.