ERIMA broeken

Om de sportoutfit compleet te maken biedt ERIMA sportbroeken aan. De broeken zijn geschikt voor diverse teamsporten. Dankzij de vele collectie zijn de broeken leverbaar in alle denkbare kleuren.

ERIMA shirts zijn geschikt voor vele teamsporten

Op zoek naar aangenaam herkenbare sportshirts voor jouw elftal of team? De ERIMA broeken zijn uitermate geschikt voor diverse teamsporten als voetbal, korfbal, volleybal, en handbal. Daarnaast worden de sportbroeken ook gedragen bij bowlingwedstrijden en tenniswedstrijden. De broeken zijn te gebruiken als voetbalbroeken, korfbalbroeken en handbalbroeken en zowel op het veld als bij indoorwedstrijden te dragen. Bovendien zijn de broeken leverbaar voor dames, heren en kinderen. Dankzij de vele collectie zijn de broeken leverbaar in vrijwel alle denkbare kleuren, zodat ze perfect aansluiten bij de kleuren van het team of de club.

Maak de ERIMA Sportswear outfit compleet

Naast ERIMA broeken heeft het bekende kledingmerk ook een uitgebreide collectie shirts, truien en jassen om outfit compleet te maken. De teamkleding van ERIMA is van hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. ERIMA is dé specialist in teamkleding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan met jouw teamgenoten passen in onze showroom in Leek. Hier vind je de gehele collectie van ERIMA sportkleding.

Lees meer