Recycling

Wij besteden veel aandacht aan een goede relatie met onze klanten. Maar we stoppen minstens zo graag tijd en energie in de relatie met onze partners. Zodat we écht weten met wie we werken. En wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Met sommige partners werkt MW Bedrijfskleding al jaren samen. We hebben een hechte band met elkaar opgebouwd en versterken elkaar. En daardoor kunnen we onze klanten weer beter van dienst zijn. Mooi, toch?

i-did

Wij zien als geen ander de noodzaak in van textielinzameling en hergebruik. Bij I-DID maken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mooiste en eerlijkste designproducten van gebruikte kleding. Dit ontlast de textielindustrie en zorgt voor minder textielafval. Als dat geen perfecte partner is… Samen maken we de textielketen duurzamer en bieden we nieuwe marktkansen.

cliff

Werkkleding van natuurlijke vezels is vaak ongeschikt voor een tweede leven als nieuw kledingstuk. Weggooien dan maar? Liever niet, als je het ons vraagt. Cliff recyclet gebruikte kleding van conventionele materialen tot nieuwe producten. Zo kunnen ze toch deel uitmaken van een circulaire economie. Dáág verbrandingsoven, hállo tas, deken, kledinghanger of picknicktafel. Een mooie stap vooruit!