Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Recycling

Wij besteden veel aandacht aan een goede relatie met onze klanten. Maar we stoppen minstens zo graag tijd en energie in de relatie met onze partners. Zodat we écht weten met wie we werken. En wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Circulaire bedrijfskleding

Circulaire bedrijfskleding

MW Bedrijfskleding zet zich in voor circulaire kleding; vanuit liefde voor textielafval naar eerlijke producten. Ieder jaar veroorzaakt de textiel industrie ruim 240 kilo textiel afval waarvan ruim 130 miljoen kilo tussen het normale afval belandt. Enorm zonde! Het is een verspilling van kostbare energie, grondstoffen en werk. Het ministerie van infrastructuur en Milieu heeft de afgelopen jaren vanuit het afvalbeleid een nieuwe ontwikkeling ingezet op de hele materiaalketen (van grondstoffase tot en met de afvalfase). Met traditionele afvalbeleid is de laatste jaren veel bereikt, maar toch is de milieubelasting nog te hoog. Het doel is om zeven materiaal of productketens minder milieubelastend te maken. Textiel is één van deze ketens. Vanuit deze gedachte wil MW Bedrijfskleding vooruitstrevend zijn in de branche met maar één doel; de samenleving te betrekken en bewustwording te creëren omtrent de waarde van textiele grondstoffen samen met hergebruik te vergroten.

Van bedrijfskleding naar picknickbank

Van bedrijfskleding naar picknickbank

We hebben een perfecte partner gevonden die de textielindustrie ontlast en helpt met het overschot van textiel afval. Zo willen we de noodzaak van textielinzameling stimuleren. Door oude bedrijfskleding en overig textielafval bijvoorbeeld tot custom made artikelen te vervezelen ontstaan de mooiste en eerlijkste producten. Zo creëren we een samenleving waar producten en grondstoffen niet worden weggegooid maar hergebruikt worden en gemaakt onder sociale omstandigheden. Daarom herwaardeert MW Bedrijfskleding textiele grondstoffen en arbeidspotentieel. Maar niet alleen voor het maken van nieuwe kleding. MW Bedrijfskleding is een samenwerking aangegaan waarin het textiel een tweede kans krijgt in de vorm van bijvoorbeeld een tuinset of picknick tafel. Zo maken we de textielketen niet alleen duurzamer maar bieden we ook nieuwe marktkansen.

Een kostbare samenwerking die groen kleurt

Een kostbare samenwerking die groen kleurt

MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie waarin oude bedrijfskleding niet wordt weggegooid, maar worden hergebruikt onder MVO omstandigheden. Hiermee laten we onze klanten zien dat ook niet meer draagbare bedrijfskleding waarde heeft en als grondstof kan worden gebruikt voor nieuwe verrassende producten. Bovendien bieden we met het circulaire programma een totaaloplossing bij de uitrol van een nieuwe kledinglijn door oude bedrijfskleding en eventueel textielafval een nieuwe bestemming te geven. Zo houden we de omgeving draaiende! Wil jij dit ook? Maak dan snel een afspraak.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid