Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Onze leveranciers en duurzaamheid

MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie

MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie

De textielindustrie veroorzaakt elk jaar 240 miljoen kilo textielafval. Zonde! MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie. Waarin we producten en grondstoffen niet weggooien, maar hergebruiken. Door recycling kunnen we verspilling van kostbare energie, werk en grondstoffen zoveel mogelijk voorkomen. Daarom werken wij graag samen met leveranciers en kledingmerken die hier ook oog voor hebben. Je vindt bij ons dus een collectie duurzame werkkleding. Dat geeft een goed gevoel!

CottoVer

CottoVer

Duurzaamheid is prioriteit voor CottoVer, in elke stap van de productieketen. Volgens de filosofie ‘duurzaamheid combineren met stijl’ is een uitgebreide basiscollectie beschikbaar. Alles van 100% fairtrade gecertificeerde biologische katoen en met de keurmerken GOTS, OEKO-TEX en Nordic Ecolabel.

Chaud Devant

Chaud Devant

Opvallend in de nieuwe collectie van Chaud Devant zijn de artikelen met een bijzondere donkergroene kleur. Deze groene tinten zijn niet alleen ontzettend mooi maar hebben ook een achterliggende gedachte. Dit sluit namelijk perfect aan bij de toenemende bewustwording van duurzaamheid in onze huidige maatschappij. De Urban Green collectie matcht natuurlijk heel goed met de gezonde voeding, ‘groene’ ingrediënten én duurzame producten die niet meer zijn weg te denken zijn bij de hedendaagse horeca. Daarnaast werkt Chaud Devant uitsluitend met Europese ateliers die beschikken over een keurmerk dat staat voor goede, veilige werkomstandigheden en een fatsoenlijk loon.

Le Nouveau Chef

Le Nouveau Chef

Als je kiest voor een Green Choice product van onze leverancier Le Nouveau Chef, dan kies je voor uitmuntende kwaliteit en voor duurzaamheid. Het bedrijf vindt het erg belangrijk om bij te dragen aan een duurzame wereld. Le Nouveau Chef wil er alles aan doen om de natuurlijke bronnen zo weinig mogelijk te belasten en produceert daarom uitsluitend in Europa en gebruikt alleen stoffen van Europese fabrikanten. Le Nouveau Chef is er samen met partners in geslaagd kwalitatief, hoogwaardige buizen en overhemden te produceren die ontwikkeld zijn met duurzame stoffen.

Greiff

Greiff

Bij GREIFF is er één ding wat zeker is, de gekozen productiepartners zijn met net zoveel zorg uitgekozen als alle gebruikte materialen. De Duitse kleding leverancier werkt uitsluitend met partners samen die zich sterk maken voor eerlijke, veilige, waarderende en respectvolle arbeidsvoorwaarden. Zij doen er alles aan om zorgvuldig om te gaan met energie en grondstoffen. Het bewijs hiervan is te vinden via de code in het ingenaaide etiket. Met behulp van de myGREIFF-Code kunt u het gehele productieproces van de vezel tot het eindproduct volgen.

Studio Anneloes

Studio Anneloes

Besef jij je wat de impact is van wat je draagt? Studio Anneloes wel en die heeft speciaal voor jou dit transparant gemaakt. Scan de QR code op de hangtag van jouw favoriete Studio Anneloes item met de camera van je telefoon en lees alles over waar jouw blouse, cobert of blazer vandaan komt en hoe het geproduceerd is. Studio Anneloes probeert hiermee hun klanten bewust te maken van de ‘footprint’ die de productie- en vooral ook de gebruiksfase achterlaten. Het bedrijf doet er alles aan om dit proces constant te verduurzamen.

Santino

Santino

Santino weet wat maatschappelijk verantwoord ondernemen is. Zij staan niet alleen garant voor goede arbeidsomstandigheden, maar ook voor duurzame producten. Santino slaat hiervoor de handen in één samen met hun leveranciers. Hierdoor kunnen ze gezamenlijk stap-voor-stap het productieproces nog meer verduurzamen.

New Wave

New Wave

Al jarenlang doet MW Bedrijfskleding zaken met New Wave. Super trots zijn wij dan ook om te horen dat deze leverancier hard op weg is om marktleider te worden op het gebied van duurzaamheid. New Wave is zich ontzettend bewust van de negatieve gevolgen die hun werkzaamheden wellicht kunnen veroorzaken en doen er alles aan om deze te minimaliseren. Door het brede aanbod van New Wave (Clique, Craft, Jobman & Cutter & Buck) hebben zij vele verschillende leveranciers. Toch streven zij er na om de fabrieken van deze leveranciers met regelmaat te controleren. Daarnaast hebben zij ook een aantal eigen fabrieken waardoor zij hier 100% goede arbeidsomstandigheden kunnen garanderen.

Tricorp

Tricorp

Niet alleen de producten van Tricorp zijn duurzaam, maar de gehele organisatie is maatschappelijk verantwoord. Het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid over de mensen en producten die nodig zijn voor hun producten. Ze willen de aarde beschermen en de grondstoffen behouden.

Tricorp denkt ook binnen de Nederlandse grenzen. Door middel van een lidmaatschap bij het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt Tricorp mee in de strijd tegen armoede. Iedereen zou er bij moeten horen en plezier moeten maken. Maar helaas is dat voor 300.000 kinderen in Nederland niet het geval. Tricorp maakt zich hier sterk voor en steunt ze door middel van het schenken van een laptop, een fiets, een bijdrage om te kunnen sporten, opleiding, een dagje uit en zwemlessen.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid