Collectie

De textielindustrie veroorzaakt elk jaar 240 miljoen kilo textielafval. Zonde! MW Bedrijfskleding gelooft in een circulaire economie. Waarin we producten en grondstoffen niet weggooien, maar hergebruiken. Door recycling kunnen we verspilling van kostbare energie, werk en grondstoffen zoveel mogelijk voorkomen. Daarom werken wij graag samen met leveranciers en kledingmerken die hier ook oog voor hebben. Je vindt bij ons dus een collectie duurzame werkkleding. Dat geeft een goed gevoel!

Saved by Design

In een betere wereld is geen ruimte voor afval. Vanuit deze gedachte hebben Tricorp en Dutch aWEARness ‘Saved by Design’ ontwikkeld. Circulaire werkkleding die speciaal ontworpen is voor hergebruik. Industriële kleding krijgt zo tot wel negen levens. Na gebruik wordt de werkkleding van Saved by Design teruggenomen en opnieuw verwerkt tot doek. Dit kan tot zo’n acht keer worden herhaald. Hoe duurzaam wil je het hebben?

CottoVer

Duurzaamheid is prioriteit voor CottoVer, in elke stap van de productieketen. Volgens de filosofie ‘duurzaamheid combineren met stijl’ is een uitgebreide basiscollectie beschikbaar. Alles van 100% fairtrade gecertificeerde biologische katoen en met de keurmerken GOTS, OEKO-TEX en Nordic Ecolabel.

WearEver DA Inside

De stijlvolle pakken van WearEver DA Inside zijn gemaakt van Infinity. Deze 100% recyclebare textielsoort is een innovatie van textielbedrijf Dutch aWEARness. Het is een polyester stof die aanvoelt als hoogwaardige wol. Bij de productie van Infinity wordt 50% minder water gebruikt en is er 20% minder uitstoot van CO.

Deze merken voeren wij

Wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.