Doktersjassen

Op zoek naar doktersjassen? Bekijk hier onze collectie doktersjassen.

Professionele jassen voor de medische sector

Een doktersjas hoort bij een huisarts. Het maakt de artsen aangenaam herkenbaar en straalt professionaliteit uit. De doktersjas is ontworpen om de artsen een hoge mate van functionaliteit en zo hygiënisch mogelijk te maken om zo te beschermen tegen mogelijke ziektes.

Het grootste aanbod doktersjassen bij MW Bedrijfskleding

Bij MW Bedrijfskleding vind je het grootste aanbod aan doktersjassen. Prachtige witte doktersjassen in een lang of kort model, met lange of korte mouwen.

Doktersjassen borduren en bedrukken bij MW Bedrijfskleding

In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij doktersjassen met logo’s, namen en opdrukken. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies om samen met jouw tot het beste resultaat te komen. Onze adviseurs hebben de kennis en specialiteiten in huis om iedere keer weer een unieke collectie samen te stellen die volledig aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Eigenlijk is alles bij ons maatwerk. En laat dat nou ook net onze passie zijn, bedrijfskleding op maat. Laat je door ons inspireren en wij verrassen jou met een mooi concept.

Lees meer