Dassy Workwear

DASSY Workwear wordt van naald tot draad vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Daarom voldoet deze werkkledij aan de wensen van de professional inzake functionaliteit, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. U kunt rekenen op comfortabele en functionele werkkledij, ontworpen om uw professioneel leven eenvoudiger en praktischer te maken.

Is DASSY Workwear iets voor jou?

Dankzij deze troeven onderscheidt DASSY zich in een algeheel hoog kwaliteitsniveau en een grote flexibiliteit om vlot in te spelen op de specifieke behoeften van de professionele markt. Dit maakt het mogelijk ons doel te realiseren om professionele werkkledij aan te bieden die aan al je verwachtingen als veeleisende professional voldoet. De collectie is zo opgebouwd dat men snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, van broek met jas tot bretelbroek met fleece en T-shirt, volledig in functie van de bedrijfskleuren van de klant.

Het verhaal achter DASSY Workwear

DASSY werd in 2007 opgericht als spin-off van een Belgische textielgroep met jarenlange ervaring in de productie van werkkledij. Vanuit deze kennis van zaken op vlak van patroonontwikkeling, aankoop van grondstoffen en confectie, ontwikkelen we professionele werkkledij met één doel voor ogen: de prestaties van professionals veiliger en praktischer maken. DASSY heeft het volledige productieproces – van ontwerp tot en met logistiek – in eigen handen. Zo worden alle collecties in huis ontworpen door een eigen creatief en ervaren Belgisch R&D-team. Van styling tot verpakking, zij volgen elke stap in het ontwikkelingsproces nauwgezet op. De productie van de werkkledij gebeurt in het productiecentrum. Deze moderne fabriek beschikt over de meest recente uitrusting. Bovendien ziet een deskundig team er nauwlettend op toe dat elk kledingstuk aan alle normen en eisen voldoet om zo een maximaal kwaliteitsniveau te garanderen.

Voor iedere vakman een collectie werkkleding

Kies uit een compleet gamma dat garant staat voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid, met design als toegevoegde waarde. Dit zijn de kernwaarden waarop allecollecties verder bouwen. Kwaliteit: Om een maximaal kwaliteitsniveau te garanderen, zet DASSY zich onophoudelijk in opdat elk stuk werkkledij dat het label draagt aan de strengste eisen voldoet. Functionaliteit: DASSY werkkledij wordt van naald tot draad vakkundig ontworpen vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Daarom beantwoordt alle werkkleding aan de wensen van de professional op vlak van functionaliteit, comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Duurzaamheid: DASSY professional workwear staat synoniem voor duurzame werkkleding dat langdurige bescherming biedt tijdens het werk. Design: DASSY combineert een tijdloos design met vernieuwende elementen en bouwt alle collecties zo op dat snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf.

Uitvoerig geteste werkkleding

Voordat de T-shirts, truien, werkpakken, vesten of werkjassen bij jou terechtkomen wordt ze aan een reeks uitgebreide testen onderworpen. Zo worden al voor het eigenlijke ontwerp van de kledij eisen gesteld waaraan de stof en de afwerkingen moeten voldoen, gevolgd door diepgaande testen. Eens in de zoveel tijd wordt het resultaat opnieuw uitvoerig getest, onder andere op slijtvastheid, kleurechtheid, scheur- en trekbestendigheid. Daarna volgen de nodige was testen. Deze worden niet alleen in wasserijen uitgevoerd, maar ook door onafhankelijke, erkende testcentra en instituten: een extra garantie dat de kledij aan de hoogste kwaliteitsvereisten voldoet. De collecties worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met de gebruikers. Vervolgens wordt er net zolang getest tot het resultaat aan alle verwachtingen voldoet. Zo kun je erop vertrouwen dat DASSY werkkledij werkt.

Alle kleuren van DASSY Workwear op een rij

De D-FX collectie staat gelijk aan dynamische pasvorm en krachtig technisch design. Beschikbare kleuren: zwart, antracietgrijs, azuurblauw, leembruin, nachtblauw. De DNA Collectie staat voor duurzame en stijlvolle werkkleding. Beschikbare kleuren: zwart, antracietgrijs, mosgroen, nachtblauw, olijfgroen. De Classic Collectie is een uitgebreid en kwalitatief gamma dat vooral garant staat voor degelijkheid. Beschikbare kleuren: zwart, marineblauw, beige, korenblauw, rood, wit, jeansblauw, flessengroen, cement-grijs, karmijnrood. De Safety Collectie werd ontwikkeld voor diegenen die specifieke bescherming nodig hebben. Daarin onderscheiden we drie soorten: DASSY hoge zichtbaarheid, DASSY multinorm en DASSY vlamvertragend. Alle kledingstukken van de Safety collectie zijn gecertificeerd volgens de Europese normen. Beschikbare kleuren voor hoge zichtbaarheid: fluorescerend geel, oranje en rood in combinatie met contrastkleuren. Multinorm: grafietgrijs in combinatie met zwart of fluorescerend geel. Vlamvertragend: zwart, cement-grijs

Werkkleding voor vrouwen

Professionele werkkledij, aangepast aan de wensen en vereisten van de professional, is al lang geen exclusief mannelijk voorrecht meer. Ook vrouwen staan hun mannetje op de werkvloer en doen een beroep op duurzame en functionele werkkledij die bovendien comfortabel zit. Daarom biedt DASSY een collectie werkkledij aan die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen, met extra aandacht voor stijl en pasvorm. Concreet betekent dit dat vrouwen kunnen rekenen op dezelfde duurzame en functionele werkkledij met dezelfde professionele look als hun mannelijke collega’s, maar met een aangepaste vrouwelijke pasvorm. Dit vormt een buitengewone meerwaarde voor de drager. De volledige pasvorm van de vrouwenbroeken is herzien. Bovendien is er een zij-elastiek in de tailleband en een stukje stretch in de taille toegevoegd zodat de broek bij iedere vrouw goed aansluit. Alle vrouwenbroeken zijn beschikbaar in stofkwaliteit

Lees meer