Craft polo's

Ben jij op zoek naar sportpolo’s? Bekijk hier ons ruime assortiment sportpolo’s van Craft Sportswear.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Noble en Classic sportpolo’s van Craft Sportswear

Als A-merk in sportkleding heeft Craft Sportswear ook een ruim assortiment in sportpolo’s, waaronder de Noble en Classic polo. Beide polo’s hebben een uitstekende pasvorm en optimaal comfort. Daarnaast hebben de Noble en Classic polo’s van Craft een casual en stijlvolle uitstraling. Waar de Classic polo’s vooral een traditioneel design hebben, hebben de Noble polo’s een modern en verfrissend look. Nieuwsgierig? Kom dan langs in onze showroom waar wij over een ingerichte shop-in-shop van Craft Sportswear beschikken met een uitgebreide pascollectie.

Poloshirt in alle kleuren van de regenboog

De Classic polo’s van Craft Sportswear zijn in 15 verschillende kleuren leverbaar, waaronder: grijs, roze, blauw, paars, groen, rood, wit, en zwart. Het traditionele poloshirt heeft een comfortabele pasvorm en is gemaakt van functioneel polyester. Hierdoor wordt het zweet verdeeld over lichaam, zodat de polo ook snel opdroogt. De multifunctionele sportpolo is leverbaar in S t/m 4CL voor mannen en in 34 t/m 44 voor vrouwen. De Noble sportpolo heeft een nette accentkleur op de mouw in combinatie met het Craft logo.

Sportpolo’s van Craft Sportswear bedrukken en borduren

De poloshirts van Craft zijn uitermate geschikt voor sportteams, clubs en individuele sporters die ook naast het veld herkenbaar willen zijn in de kleuren van het team, land of club. Op onze eigen borduurafdeling kunnen alle polo’s worden voorzien van namen, rugnummers en logo’s van teams, sportclubs en sponsoren. Hierdoor ben jij als sporter niet alleen in het veld aangenaam herkenbaar, maar ook daarbuiten. Ook zijn de polo’s te combineren met andere producten van Craft Sportswear, zoals: sportjassen, sportbroeken en teamkleding.

Lees meer