Clique jassen zijn dé perfecte promotie jassen

Het promotionele kledingmerk Clique heeft prachtige jassen in het assortiment om de boodschap van jouw bedrijf, product of evenement uitstekend over te laten komen. De jassen zijn erg comfortabel en van uitstekende kwaliteit. In het assortiment vind je onder andere gave bomber jacks in het zwart, groen en blauw. Daarnaast heb je keuze uit de gewatteerde Hudson en Lemon jassen van Clique. Deze prachtige jassen zijn ideaal om te dragen op evenementen of beurzen. Ook heeft regenjassen, bodywarmers, softshell jassen en gevoerde jassen in het assortiment.

Softshell jassen van Clique biedt uitgebreide mogelijkheden

Het is geen toeval dat de softshell jassen van Clique nog steeds tot een van de meest populaire producten binnen de markt behoort. Het is duurzaam, biedt bescherming tegen wind en water vanuit verschillende hoeken en is altijd een goede keuze voor een actief beroep of actief buitenleven. Softshell is perfect te combineren met zowel de fleece als de sweatshirts. De Clique softshell jassen zijn leverbaar in vele varianten. Zo is er ruime keuze in kleur, waaronder blauw, groen, rood, wit en groen. Ook hebben alle softshell jassen een dames en heren variant.

Promotionele kleding voor alle doeleinden

Naast prachtige promo jassen heeft Clique ook polo’s en t-shirts in alle kleuren van de regenboog. Ook de truien en vesten zijn leverbaar in dezelfde kleuren, zodat er een uitgebreid kledingpakket kan worden samengesteld. Hierdoor zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf of merk opvalt in de menigte. Om de promotie extra kracht bij te zetten bedrukken en bordurenwij alle bedrijfskleding in onze eigen atelier. Dit maakt ons erg flexibel en het zorgt er voor dat wij de hoogst mogelijke kwaliteit leveren kunnen leveren.

Lees meer