Uitgebreide keuze aan koksmutsen en bandana’s van Chaud Devant Chefwear

Voor koks en andere keukenmedewerkers kan een flitsende koksmuts niet ontbreken. De Zandana is het antwoord van Chaud Devant op de klassieke chefsmuts. In de band zit elastiek, wat de muts zeer comfortabel maakt. De Chef Hat One Size is een uitstekend alternatief voor de Zandana. Dankzij de klittenbandsluiting past deze muts iedereen: one size fits all. De koksmuts is verkrijgbaar in zowel wit (Bianco) als zwart (Nero) en combineert daarom goed met de meeste koksbuizen.

Bandi’s en bandana’s voor het keukenpersoneel

De bandana van Chaud Devant is voorgevormd en middels stoffen stroken op elk gewenst formaat te strikken. De bandana past dus iedereen, is geschikt voor zowel dames als heren en verkrijgbaar in meerdere kleuren.De Bandi is de meest bescheiden koksmuts in ons assortiment, een strak en gestileerd model dat dankzij de klittenbandsluiting, net als de bandana, ‘one size fits all’ is.

Koksmutsen en bandana’s bedrukken met bedrijfslogo

Wordt er in jouw bedrijf gewerkt met een open keuken? Laat dan de chef-koks en keukenmederwers aangenaam herkenbaar zijn door het bedrijfslogo op de muts te drukken of borduren.  Eerst zien, dan geloven? Bezoek eens vrijblijvend onze showroom om te kijken en te passen of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Het grootste assortiment horeca bedrijfskleding

Als marktleider op het gebied van horecabedrijfskleding leveren wij naast koksmutsen ook koksbuizen, keukenschoenen, horecablouses en meer. Dankzij onze professionele kokskleding merken als Chaud Devant en Le Nouveau Chef vind je in onze showroom in Leek, nabij Groningen, het grootste assortiment bedrijfskleding onder één dak. Kom vrijblijvend langs voor advies op maat van één van onze adviseurs of maak een afspraak voor een pas-sessie op locatie.

Lees meer