Michelin GT1pro Magister keukenschoenen

De revolutionaire keukenschoenen ontwikkeld door Chaud Devant en Michelin zijn verkrijgbaar bij MW Bedrijfskleding. De GT1pro Magister koksschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor de keukenmedewerkers en chefs. Dankzij de ingenieuze samenwerking tussen Chaud Devant en Michelin is dit een koksschoen die licht, duurzaam en ook nog eens erg comfortabel is.

Anti-slip zool van ‘autoband’

De anti-slip zool onder deze schoen is gemaakt van hetzelfde materiaal als autobanden. Met andere woorden: perfecte grip gegarandeerd! De schoen zelf is gemaakt van waterproof leer en er is gebruik gemaakt van zo min mogelijk stiksels. De Chaud Devant keukenschoenen zijn gemakkelijk schoon te maken door het ontbreken van veters. Voor de veiligheid is de GT1pro Magister uitgerust met een aluminium veiligheidsneus en een waterbestendige, leren zool.

Ingenieuze schoenzool

De schoenzool is dankzij slimme technieken en ingenieus materiaal bestand tegen slippen. Door de talloze groeven en nopjes in de zool biedt de schoen extreem veel grip op natte vloeren. De ontwerper van de zool is geïnspireerd door Michelin-autobanden, die perfecte grip bieden op gladde en natte wegen.

Meerdere varianten verkrijgbaar

De GT1pro Magister keukenschoen is verkrijgbaar in een hoge en een lage variant. Beide varianten zijn te leveren in de kleuren zwart en bruin. De GT1pro Magister wordt verkocht in de maten 39 tot en met 47. De werkschoenen zijn uiteraard gekeurd en uitvoerig getest en voldoen aan de EN ISO 20345:2011 veiligheidsnorm. Ze vallen in de klasse S2.

Lees meer

Heb je vragen over onze bedrijfskleding, onze openingstijden of over een andere onderwerp? Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs via onderstaand contactformulier. Wij streven erna om binnen 1 werkdag te reageren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.