Top Dutch Solar Racing

Top Dutch Solar Racing bouwt een auto, maar niet zomaar een auto. In oktober gaat dit team meedoen aan de Bridgestone World Solar Challenge. Tijdens deze challenge racen verschillende studententeams met een eigen gebouwde zonneauto 3022 kilometer in Australië.

Samenwerking tussen kennisinstellingen

Voor de studenten van de Universiteit, HBO en MBO hebben we verschillende kledingstukken van Printer geleverd. Zo hebben we t-shirt, vesten, jassen, korte broeken en caps voor dit team gemaakt. We hebben gekozen voor de kleuren groen, zwart en wit. Dit zijn de kleuren van het logo. Deze hebben we doorgetrokken in de kleding.

Veel veilige kilometers

Vorige week was onze collega Esther aanwezig bij de presentatie van de auto. Wij zijn trots dat we dit team mogen ondersteunen. We wensen daarom Top Dutch Solar Racing heel veel succes! Veilige kilometers.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Esther de Vries

Esther de Vries

Wat Esther doet, doet ze ook goed. Ze legt de lat daarom hoog. En als je dan accountmanager, mama en een uitstekende kandidaat voor Heel Holland Bakt bent, heb je het druk. Als je Esther aanwakkert, moet je je schrap zetten: Een storm van creativiteit en productie is op komst. Je bent gewaarschuwd.