McDonalds Groningen

Een collectie van Nederlandse bodem, een ontwerp afkomstig uit onze hoofdstad Amsterdam. Écht Dutch design. De pure denim collectie van Chaud Devant is sterk, puur, rauw en toont karakter.

Think global, act local

Voor de service medewerkers van McDonald’s Groningen hebben we een kledinglijn samengesteld uit de pure denim collectie van Chaud Devant. Een unieke en tijdloze collectie, mooi én comfortabel. Hoe vaker je de stof was, hoe meer deze tot leven komt. Was en behandel zoals jij wilt en creëer je eigen identiteit.

Denim, denim en nog een denim

Wij geloven heilig in de kracht van een goed product en voegen aan elk product een klein beetje magie toe, afkomstig uit onze eigen borduurstudio. Wanneer je een bezoek brengt aan McDonald’s Groningen ga je dit ontdekken. Onze adviseur en directeur-eigenaar Michel heeft aan dit stoere kledingpakket een natuurlijke draai gegeven. Wij zeggen geslaagd. Échte denim leeft!

De M van mmm…

Wereldwijd de grootste restaurantketen met meer dan 36.000 restaurants in meer dan 100 landen. Altijd een McDonald’s bij jou in de buurt, aangenaam herkenbaar door de grote gele ‘M’. Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en vers bereide, iconische producten die door ruim 18.000 medewerkers met zorg worden bereid.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Michel Wiersema

Michel Wiersema

Michel is de oprichter en directeur van MW Bedrijfskleding. Hij houdt zich dagelijks bezig met het klantcontact en zorgt ervoor dat MW Bedrijfskleding dé specialist is (en blijft) in bedrijfskleding.