Hof van Saksen

Van de Wadden tot aan Zeeland, maar ook over de grenzen: met ruim 80 vakantieparken in 9 landen is Landal GreenParks een speler van formaat in vakantieland. Het bedrijf onderscheidt zich van andere aanbieders door het open en groene karakter van de parken. Er is veel aandacht voor rust, ruimte en natuur.

Bijzonder verzoek

MW Bedrijfskleding verzorgt al langer de bedrijfskleding voor Landal GreenParks. Maar deze keer kregen we een bijzonder verzoek van vakantiepark Hof van Saksen. Onze taak: het vinden van de juiste kledinglijn voor het Edutainmentteam, dat zich bezighoudt met activiteiten en spelbegeleiding op het park. De wens was helder. Mooie, stoere kleding voor mannen en vrouwen. De uitdaging zat voor ons vooral in de combinatie van mooi en comfortabel. Hoe zorg je ervoor dat bedrijfskleding er goed uitziet en tegelijkertijd prettig zit?

Anders dan anders

Omdat de klant een uitgesproken wens had en iets anders wilde dan ‘standaard’, hebben wij onze salesmedewerker Annachien ingezet. Zij is in kei in meedenken en weet daardoor als geen ander hoe ze de wensen van de klant kan vervullen. Annachien stelde een selectie van verschillende items samen, binnen de gewenste stijl. De volgende stap: kijken en vergelijken in onze showroom. Hierna was de keuze gauw gemaakt.

Opvallend en stoer

Voor het Edutainmentteam van Hof van Saksen is gekozen voor een opvallende, stoere kledinglijn in de kleurencombinatie grijs en roze. Mooi én comfortabel. Precies wat Hof van Saksen zocht!