GroenRijk

GroenRijk is hét adres voor huis, tuin en dier. Bij de tuincentra van GroenRijk kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je woning en tuin in te richten. Helemaal volgens je eigen smaak en perfect voor iedereen die van tuinieren houdt.

Ruimte voor groei

De kledinglijn van GroenRijk is landelijk herkenbaar, maar stelt de organisatie ook in staat om te blijven groeien. Bij het samenstellen van deze lijn moesten we extra rekening houden met pasvorm, voorraad, een makkelijk bestelsysteem en een custom made ontwerp. Goed luisteren naar GroenRijk doen we nog steeds. Want pas als bedrijfskleding gedragen wordt, ontdekken we wat echt werkt. En als dan blijkt dat iets nóg beter kan, regelen we dat meteen.

Fris en functioneel

Wij zorgden voor passende bedrijfskleding die lekker zit en medewerkers helpt hun werk zo goed mogelijk te doen. Met pennenzakjes die precies op de juiste plaats zitten, bijvoorbeeld. Maar het oog wil ook wat: de kleding in verschillende groene tinten heeft een frisse uitstraling. En is bovenal onmiskenbaar GroenRijk.

Een aangename kennismaking

Groenrijk leerde MW Bedrijfskleding kennen op een event en was onder de indruk van onze medewerkers en showroom. Een aangename kennismaking. Er was meteen een klik! Door goed te luisteren naar wat de medewerkers en ondernemers van GroenRijk nodig hebben, is een kledinglijn samengesteld die aan alle wensen voldoet.

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annachien Dijkstra

Annachien Dijkstra

Annachien is onze smaakmaker, zowel in de keuken als op het werk! Ze laat zich graag verleiden door de no-nonsense gerechten van Jamie Oliver en probeert hetzelfde te doen voor haar relaties. Haar inspiratie haalt ze uit de nieuwste trends en actualiteiten om vervolgens een vertaalslag te kunnen maken naar een ‘nieuwe’ kledinglijn.