Boni Supermarkten

Weer fris en fruitig door meer kleur

Voor de medewerkers van Boni supermarkt is gekozen voor een opvallende kledinglijn in een kleurrijke combinatie: fris groen, roze, hét Boni rood en vrolijk blauw. Met de kleur rood maakt Boni een statement, het is een voordelige en moderne supermarkt. Het rood vliegt je dan ook ‘letterlijk’ om de oren. Door het Boni rood in de polo te combineren met het zoete roze, fris groen en vrolijke blauw zet je iets stevigs neer. Een perfecte match!

Werkkleding dat werkt!

De Boni polo heeft een moderne fit en is zwaarder dan je gewend bent van een polo. Logisch toch? Het moet tenslotte tegen een stootje kunnen, de werkzaamheden van een winkelmedewerker zijn divers. De stofsamenstelling is een mooie mix van katoen en polyester, zo behouden we maximaal draagcomfort. We combineren de kleurrijke Boni polo’s in de wintermaanden met een longsleeve in antraciet grijs, dit zorgt voor een ‘warme’ basis. Want geen kleur is zo veelzijdig als grijs.

Boni Supermarkten

Maatwerk zit bij ons in het bloed

Bij MW Bedrijfskleding zijn we altijd ‘druk’ met het realiseren van bijzondere maatwerk wensen. Een mooie manier waarmee wij tot in de kleinste details een kledingstuk uniek maken. Heb je de gele knoopjes op de Boni polo’s al gevonden? We hebben ze verstopt…

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in om contact met ons op te nemen naar aanleiding van dit bericht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annachien Dijkstra

Annachien Dijkstra

Annachien is onze smaakmaker, zowel in de keuken als op het werk! Ze laat zich graag verleiden door de no-nonsense gerechten van Jamie Oliver en probeert hetzelfde te doen voor haar relaties. Haar inspiratie haalt ze uit de nieuwste trends en actualiteiten om vervolgens een vertaalslag te kunnen maken naar een ‘nieuwe’ kledinglijn.