Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Steakhouse André Dokter

Bij Steakhouse André Dokter schuift iedereen graag aan tafel. Dit restaurant in Briltil staat tot in de wijde omtrek bekend om zijn gastvrijheid, uitstekende keuken, ruime porties en heerlijke wijnen.

Van top tot teen goed gekleed is een pré

Van top tot teen goed gekleed is een pré

We nemen kleding heel serieus. De sterren van de hemel koken en je gasten een onvergetelijke avond bezorgen, gaat nu eenmaal alleen in kleding waarin je je goed voelt. Waarin je er op je best uitziet en toch alle bewegingsvrijheid hebt. Op basis van onze adviezen over kledingstukken en combinaties heeft de directie een collectie van Chaud Devant uitgekozen. Met een uitstraling die van top tot teen Steakhouse André Dokter ademt.

Het is altijd lachen bij André Dokter.

Het is altijd lachen bij André Dokter.

Zo opperden we antislip-schoenen voor het keukenpersoneel. Wel zo veilig. En kwamen we aan met een wit keukenjasje met in rode letters de afkorting ‘KUT’. Dit omdat één van de klanten de pakbonnen hier altijd mee ondertekent. Het staat trouwens voor ‘klant uitermate tevreden’. Voor de gein, dat spreekt voor zich. En een grapje moet kunnen, toch?

Open en eerlijkheid staat voorop

Open en eerlijkheid staat voorop

MW Bedrijfskleding kent Steakhouse André Dokter van haver tot gort. Daar hebben we echt de tijd voor genomen. We weten wie er werken en hoe ze dat doen. We geven gevraagd en ongevraagd ideeën en advies. Daarin zijn we heel eerlijk. Als iets wel mooi is, maar niet geschikt, dan zeggen we: niet doen.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid