Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Smilda & Zn.

Beter een goede buur dan een verre vriend! Al vanaf de begindagen van MW Bedrijfskleding is Smilda & Zn één van onze vaste klanten en daar zijn wij erg blij mee. Dankzij de herkenbare rode kleur zijn de medewerkers altijd en overal aangenaam herkenbaar.

Smilda & Zn. kiest voor Mascot Workwear

Smilda & Zn. kiest voor Mascot Workwear

Al sinds jaar en dag dragen de 70 medewerkers van het transportbedrijf professionele werkkleding van Mascot Workwear. Zowel de chauffeurs als de distributiemedewerkers hebben keuze uit een herkenbaar rode polo. Daarnaast is er gekozen voor een donkerblauwe trui en werkjas. Ook dragen de logistieke medewerkers een zeer comfortabele werkbroek met stretch.

Een modern bedrijf met een rijke historie

Een modern bedrijf met een rijke historie

Smilda & Zn. bestaat al sinds 1938 en begon als bodedienst voor vee en pakketten tussen Zevenhuizen en Groningen. Na meerdere verhuizingen vestigde het bedrijf zich in 2003 aan de Kapteynlaan in Leek. Ondanks de rijke historie is het een erg modern transportbedrijf met een prachtig wagenpark en ruim 70 medewerkers.

Specialist in transport en verhuizingen

Specialist in transport en verhuizingen

Naast de transportafdeling heeft Smilda & Zn. sinds 2010 ook een verhuisdivisie. Sindsdien gaat het bedrijf door het leven gaat als Smilda & Zn. Verhuizingen BV. Dankzij deze uitbreiding kom je de vrachtwagens en medewerkers van het bedrijf uit Leek overal tegen. En altijd herkenbare aan knalrode bedrijfskleur!

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid