Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

De Postwagen

MW Bedrijfskleding heeft samen met De Postwagen een prachtige collectie blouses en overhemden uitgezocht van hét horeca merk POCO. Onze adviseur Réne heeft bewust gekozen voor dit prachtige merk vanwege de oersterke kwaliteit en slijtvastheid van de kledingstukken.

Prachtige collectie van hét merk POCO

Prachtige collectie van hét merk POCO

Om de collectie compleet te maken zijn er trendy sloven uitgezocht die perfect aansluiten op de huisstijl van De Postwagen. Voor de activiteitenmedewerkers is er gekozen voor een zwarte polo van het kledingmerk Clique. Alles voorzien van een geborduurd logo, het knalt er letterlijk van af! Daarnaast is de kleding goed te wassen bij maximaal 85 graden en is de pasvorm verkrijgbaar in verschillende modellen. Voor alle medewerkers van De Postwagen een passend model met een perfecte pasvorm.

Sinds 1780 de ‘Trots van Tolbert’

Sinds 1780 de ‘Trots van Tolbert’

Niet meer weg te denken uit het hart van Groningen, Friesland en Drenthe. Een begrip in de regio! Nadat het pand in 2012 volledig afbrandde heeft eigenaar Oetze Mulder, samen met zijn team, een prachtig bedrijf weten op te bouwen. Bij De Postwagen kun je terecht voor een heerlijk maaltijd, bereid met dagverse producten.

Escape the room

Escape the room

Naast lekker slapen en eten is er ook nog veel leuks te doen. Gek op een race tegen de klok? mooi! Ontsnap samen met vrienden of familie uit de Escape Room of ga voor een tourrit op een Solex. Liever met de voetjes van de vloer, koop dan eens een toegangskaart voor een jaren 80 of 90 feest. Kortom: een toplocatie voor jong en oud.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid