Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Pasdagen beroepsopleidingen

Leerling-kok, stagiair in een hotel of automonteur in opleiding? Ook als je nog lerende bent, wil je goed voor de dag komen. Professioneel en herkenbaar. Onze collega’s zijn op pad geweest om de studenten van verschillende opleidingen te helpen met het uitzoeken van de juiste kleding voor hun opleiding.

Leerling-kok, stagiair in een hotel of automonteur in opleiding?

Leerling-kok, stagiair in een hotel of automonteur in opleiding?

Ook als je nog lerende bent, wil je goed voor de dag komen. Professioneel en herkenbaar. Daarbij zijn er vaak voorschriften voor beroepsopleidingen kleding. Daarom zijn wij er ook voor de studenten! Onze collega’s zijn op pad geweest om de studenten van verschillende opleidingen te helpen met het uitzoeken van de juiste kleding voor hun opleiding.

Beroepskleding voor scholen

Beroepskleding voor scholen

De afgelopen weken zijn we bij Stenden, Alfa College, Noorderpoort, Horizon College, Drenthe College, Friese Poort, Kei College en Friesland College geweest om de leerlingen van verschillende beroepsopleidingen door te passen. In deze case kijken we mee bij de pasdag van Friesland College. De ochtend begint vroeg voor het team van MW Bedrijfskleding. ‘S ochtends wordt de bus ingeladen met de pascollecties voor Friesland College in Leeuwarden. De kledingpakketten voor de Bakkers-, Sommelier- en MOH opleiding worden meegenomen. De set bestaat uit koksbroeken en buizen van Chaud Devant, representatieve kleding van Greiff en blouses van J. Harvest & Frost. Eenmaal aangekomen op de locatie wordt alles klaargezet voor de dag. Tijdens de pasdagen hebben we vier tot zes pastenten mee. In deze pastenten kunnen de studenten de kleding van Chaud devant, Greiff en J. Harvest & Frost passen. Elke student wordt persoonlijk geholpen door één van onze specialisten.

Het etablissement

Het etablissement

Tijdens deze dag hebben we het restaurant van de opleiding tot onze beschikking.Een mooie locatie waar onze beroepsopleiding kleding mooi tot z’n recht komt. Een prachtig restaurant met een open keuken. We kijken terug op een succesvolle dag. Wil je meer weten over de beroepsopleidingen en pasdagen? Lees hier dan snel verder.

Is het jou niet gelukt om tijdens de pasdagen op jouw school aanwezig te zijn? Dan bieden we jou nog een aantal mogelijkheden om bij ons langs te komen in de showroom. Dit kan op de volgende dagen: maandag 22 juli (9:00 -13:00 uur), woensdag 24 juli (9:00 -13:00 uur), dinsdag 30 juli (13:00 – 17:00 uur) en tot slot donderdag 1 augustus (13:00 – 17:00 uur).

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid