Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Oliehoorn

Wie kent Oliehoorn niet? Oliehoorn is een Nederlands familiebedrijf die sinds 1981 de lekkerste sauzen maakt met een smaakbeleving. Gemaakt met liefde, geduld, passie en trots. Oliehoorn maakt het lekkerder!

Naamsbekendheid vergroten

Naamsbekendheid vergroten

Uit onderzoek is gebleken dat de naamsbekendheid van Oliehoorn in het zuiden lager is dan in het noorden. Afgelopen weken hebben daarom de promotors van Dutch Moving Media voor Oliehoorn samples, van de lekkere sauzen, uitgedeeld. Dit deden de promotors in het winkelcentrum, maar ook in de supermarkten. Met als doel om de naamsbekendheid in het zuiden te vergroten.

Een frisse uitstraling voor alle promotors

Een frisse uitstraling voor alle promotors

We hebben we samen gekeken naar een frisse uitstraling waarbij het logo goed uit zou komen. Daarnaast een hoge kwaliteit van stoffen, die er modern en jeugdig uit zouden zien.

Waar kwaliteit en uitstraling samen komt

Waar kwaliteit en uitstraling samen komt

Er is gekozen voor een prachtige witte gewatteerde jas van Printer met voor en achter het groene logo geborduurd. Naast het dragen van de Expedition gewatteerde jas is er gekozen voor een witte polo van Harvest. Om de outfit af te maken hebben we een Kingcap toegevoegd. Hiervoor is gekozen om de donkergroene kleur van het logo terug te laten komen in de pet.

Oliehoorn maakt het lekkerder!

Oliehoorn maakt het lekkerder!

Het team van MW Bedrijfskleding is gek op de Groningse Brander mayonaise van Oliehoorn. Deze staat standaard vrijdag op tafel tijdens de lunch.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid