Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Mr. Mofongo

Het bekende Grand Café-Restaurant Mr. Mofongo won in 2017  de titel ‘Beste cocktailbar van Nederland’ en dat vinden wij meer dan terecht! De inmiddels landelijk bekende cocktailwand met robotarm is een echte trekpleister. Naast de lekkerste cocktails faciliteert de horecazaak naast de Rijksuniversiteit Groningen ook een wijnbar, een distilleerderij en een restaurant waar je op elk moment van de dag heerlijk kunt eten en drinken.

Moderne horecakleding passend bij de huisstijl

Moderne horecakleding passend bij de huisstijl

Voor al deze prachtige (te ontdekken) plekken was het team van Mr. Mofongo op zoek naar trendy en moderne horecakleding, met als uitgangspunt dat iedere afdeling zijn eigen karakter moest behouden. De nieuwe bedrijfskleding moest passen bij de huisstijl én uitstraling van Mr. Mofongo. Ook moest de kleding makkelijk te onderhouden zijn. Een prachtige uitdaging voor onze heren!

Eigentijdse uitstraling dankzij de bretels van Rooymans

Eigentijdse uitstraling dankzij de bretels van Rooymans

Voor de keukenbrigade, bar- en bedieningsmedewerkers van het restaurant is gekozen voor een wit overhemd samen met een lichtbruin schort. In de cocktailbar is een stoere combinatie ingezet, bestaande uit een stevig witte J.Harvest & Frost overhemd met bruine bretels en strik van Rooymans. Een zeer geslaagde combinatie met een eigentijdse uitstraling, al zeggen we het zelf. In de wijnbar zijn de bretels en strik vervangen door een stropdas in dezelfde zachte bruine kleur. Daarnaast wordt hier ook een modern schort of sloof gedragen.

Ontdek de zeven werelden van Mr. Mofongo

Ontdek de zeven werelden van Mr. Mofongo

Het menu van Mr. Mofongo kent zeven verschillende ‘werelden’ met ieder zijn eigen specialiteit en aanbod, geïnspireerd op het leven van wereldreiziger Máximo Mofongo. Naast kwaliteit staat iedere wereld garant voor innovatie, duurzaamheid en bovenal beleving. Bezoek Mr. Mofongo en laat je meeslepen door Máximo’s oneindige reislust: ga met hem mee op avontuur!

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid