Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

GroeNoord

Je hebt ze vast wel eens gezien, de groen gekleurde landbouwvoertuigen met gele accenten van het bekende merk John Deere. Net als de trekkers en grasmaaiers zijn ook de magazijnmedewerkers, service-adviseurs, monteurs en verkopers van de noordelijke John Deere specialist GroeNoord weer aangenaam herkenbaar aan het werk.

De kleuren van GroeNoord in combinatie met John Deere

De kleuren van GroeNoord in combinatie met John Deere

De opdracht, die MW Bedrijfskleding van Anita en Petra had gekregen, was glashelder. De kleurstelling en (stof)kwaliteit moest haarfijn aansluiten bij de uitstraling van GroeNoord en het merk John Deere. De medewerkers droegen voorheen lichtblauwe bedrijfskleding en wij hebben daar op voort geborduurd met een prachtige polo van Mascot Workwear en een J. Harvest & Frost overhemd.

Uitgebreid kledingpakket met eindeloze mogelijkheden

Uitgebreid kledingpakket met eindeloze mogelijkheden

De lichtblauwe polo’s en overhemden kunnen door de medewerkers van GroeNoord gecombineerd worden met een donkerblauwe werkbroek van Jobman in combinatie met een fleecevest of polosweater. Ook kan er gekozen voor een donkerblauw t-shirt of een blue denim melange polo van Clique. Alle kleding is tevens voorzien van het groen/gele logo van het bedrijf die overeenkomt met de kleuren van John Deere.

Leverancier van landbouwvoertuigen en grasmaaiers

Leverancier van landbouwvoertuigen en grasmaaiers

GroeNoord levert o.a. nieuwe trekkers, maaidorsers, veldspuiten en balenpersen voor de landbouw. Daarnaast heeft het bedrijf ook zitmaaiers, tuintrekkers, handmaaiers en robotmaaiers in het assortiment voor de particulier. Ook bedrijven die actief zijn in de groenvoorziening, zoals gemeenten en hoveniers, kunnen hier flink shoppen dankzij de professionele maaiers en de multifunctionele compacttrekkers.

GroeNoord is dé John Deere specialist van Noord-Nederland

GroeNoord is dé John Deere specialist van Noord-Nederland

Met 14 filialen verdeeld over Groningen, Drenthe, Friesland en Flevoland is GroeNoord de dealer van het bekende merk in Noord Nederland. De filialen van het bedrijf bevinden zich Akkrum, Akkrum, Berlikum, Bolsward, Dalen, Dalen, Dronten, Emmeloord, Groningen, Oldehove, Oude Pekela, Smilde, Zeewolde, Zijldijk. Wat onze favoriet is? De 6320 natuurlijk!

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid