Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Foodmaster

Met meer dan 40 franchise vestigingen in heel Nederland is Foodmaster één van de grootste cafetaria formules van ons land. Het bedrijf bestaat al 20 jaar en met de lancering van het vernieuwde Foodmaster concept is de formule klaar om de rest van Nederland te veroveren met de premium burger.

Fashion en workwear om je vingers bij af te likken

Fashion en workwear om je vingers bij af te likken

Geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van denim heeft Foodmaster gekozen voor een complete collectie bedrijfskleding van deze duurzame stof. Denim is sterk, puur, rauw en toont een sterk karakter. Hoe vaker de stof gewassen wordt, hoe meer de stof tot leven komt. De nieuwe bedrijfskleding is hierdoor een prachtige mix van fashion en workwear geworden. Medewerkers van de formule hebben keuze uit een trendy en modern halterschort of sloof in combinatie met een stoere denim blouse, overhemd of polo. In stijl aan het werk!

#frituurcultuur

#frituurcultuur

Het land van 15 miljoen mensen en dé kroket. Want zeg nou zelf, waar in de wereld worden zoveel kroketten gegeten als in ons kikkerlandje. Schrik niet, we eten er gemiddeld 25 stuks per persoon per jaar. Ja, dat is gemiddeld 300 miljoen kroketten per jaar in heel Nederland. Ook bij MW Bedrijfskleding zijn we gek op deze oer-Hollandse snack. Het liefst met extra veel Groningse mosterd. Mmmm…

De Premium burger gaat Nederland veroveren

De Premium burger gaat Nederland veroveren

Met het vernieuwde Foodmaster concept is de formule klaar om de rest van Nederland te veroveren met de Premium burger. Nadat er jaren vrij weinig was veranderd in het assortiment van de cafetaria heeft de burger voor een ware revolutie gezorgd. Foodmaster heeft in 2016 een échte 100% oer-Hollandse rundvlees burger ontwikkeld. Eentje om je vingers bij af te likken!

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid