Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Drie Gezusters Groningen

Het Groningse horecabegrip aan de Grote Markt vierde op 03-03 haar verjaardag met de lancering van de nieuwe huisstijl, een eigen speciaal bier én de nieuwe horeca bedrijfskleding. Dankzij het geweldige eindresultaat is Grand Café De Drie Gezusters klaar voor de toekomst.

Strijkvriendelijke blouses met maokraag

Strijkvriendelijke blouses met maokraag

De nieuwe huisstijl van Grand Café Drie Gezusters is fris en modern. De nieuwe collectie bedrijfskleding sluit daar volledig op aan en tilt de totale uitstraling van de Drie Gezusters naar een hoger niveau. We hebben onszelf weer overtroffen met een prachtige collectie met witte, strijkvriendelijke blouses en overhemden van POCO met hippe maokraag en zwarte accenten geadviseerd.

Stoere halsschorten en sloven

Stoere halsschorten en sloven

Daarnaast krijgen de barmedewerkers stoere zwarte canvas halsschorten om met leren nekbanden. De bedieningsmedewerkers worden uitgerust met een moderne sloof met eveneens leren banden. Voor de medewerkers van Sports Bar De Groote Griet en Café Hoppe is gekozen voor een antraciet denim blouse van Chaud Devant en een robuuste lichtgrijze sloof.

Karakteristiek interieur met een klassieke sfeer

Karakteristiek interieur met een klassieke sfeer

Het karakteristieke interieur van Grand Café De Drie Gezusters heeft een klassieke sfeer. Doordat alle ruimtes in verbinding staan met Sports Bar De Groote Griet, Café Hoppe, De Drie Gezusters Upstairs en Hotel de Doelen, kan je er letterlijk bijna verdwalen en ontstaat een dynamische sfeer. Tijdens een bezoek aan de Hanzestad proef je de sfeer van Groningen nergens beter dan op het verwarmde terras.

De huiskamer van de Groninger

De huiskamer van de Groninger

De unieke horecazaken zijn een begrip in Groningen en ver daarbuiten met de Drie Gezusters als de huiskamer van de Groninger. Chef Jan Zeinstra en Jan Koenes bereiden typerende grand café gerechten met voor bij de borrel Gronings trots: de mini eierballen, een hard gekookt kwarteleitje in een kerrieragout met een krokant jasje. Heerlijk!

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid