Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

De 4 Elementen

Deelnemers en begeleiders van het Begeleid Wonen en Werken Traject bij De 4 Elementen hebben nieuwe werkkleding. De vorige werkkleding zat vol slijtplekken, verf- en andere onuitwisbare vlekken. Nodig toe aan een nieuw pak dus!

De nieuwe werkkleding bestaat uit een werkbroeken van Mascot Workwear en de warme werkjassen zijn ook van Mascot. Mascot werkkleding is getest om te werken en is geschikt voor alle werk- en weersomstandigheden De polo’s en fleece vesten zijn beide van New Wave. De combinatie met deze twee merken zorgt voor een unieke uitstraling. Samen met het nieuwe logo zorgt deze nieuwe look voor meer eenheid en herkenbaarheid. Het team van De 4 Elementen kan er weer tegen aan!

De 4 Elementen gelooft in een gelijkwaardige maatschappij. Hier worden mensen met een hulpvraag vanaf 18 jaar begeleid op weg naar zelfstandigheid in de gemeenten Achtkarspelen en Westerkwartier. De deelnemers doen actief mee in de maatschappij waardoor de leefbaarheid en de sociale integratie wordt vergroot. Op basis van een individueel coachingstraject biedt De 4 Elementen 24-uurs begeleiding en ambulant wonen en/of werken en dagbesteding.

Daarnaast is er werkgelegenheid en ontspanning op het landgoed van De 4 Elementen voor deelnemers, toeristen en dorpsgenoten. Op het landgoed hebben zich een camping, een haven en een multifunctioneel centrum (D4E Centrum) gevestigd. In het D4E Centrum werken diverse bedrijven samen met deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken Traject. Bovendien is De 4 Elementen Toeristisch Informatiepunt.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid