Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Serveert

Beijk Catering Service verzorgt de catering op tal van locaties in Noord-Nederland. Van voetbalstadion tot tuinfeest, er is altijd een catering oplossing op maat. Het nieuwe concept Chef Serveert is een unieke formule voor het bedrijfsrestaurant met een frisse moderne uitstraling en verse en gezonde producten.

Eenvoudig en herkenbaar

Eenvoudig en herkenbaar

Voor de medewerkers van Chef Serveert hebben we een eenvoudige, maar zeer herkenbare kledinglijn samengesteld. Deze bestaat uit een groene polo met goede pasvorm en een zwart schort met het logo erop geborduurd. Deze kleurstelling sluit perfect aan bij de huisstijl van Chef Serveert.

Trouwe klant

Trouwe klant

Beijk Catering Service is al jaren een vaste klant bij MW Bedrijfskleding. En soms is dat extra leuk als ze weer met een nieuw concept of horeca formule komen. Dan gaan onze handen jeuken om een culinair hoogstandje samen te stellen van mooie kledingstukken die met trots gedragen kunnen worden.

Vers en gezond

Vers en gezond

Het nieuwe concept Chef Serveert, dat langzaam uitgerold wordt in diverse bedrijfs- en schoolkantines, kenmerkt zich door het gebruik van verse producten die op locatie worden bereid. Door deze in te delen in drie categorieën stimuleert Beijk het eten van gezondere producten wat bijdraagt aan gezonde en fitte medewerkers. De kleur groen heeft samen met de fotografie van verse producten een prominente plaats in het concept.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid