Shop-in-shops met ruime keuze aan bedrijfskleding

Eigen borduur- en drukstudio

Grootste showroom van Nederland

Advies op maat

Wat is transferdruk op bedrijfskleding?

MW bedrijfskleding drukken logo transferdruk

Het bedrukken van bedrijfskleding kan op twee manieren, namelijk via de zeefdruktechniek én de transferdruktechniek. In deze blog lees je wat een transferdruk is, hoe het in zijn werking gaat en wanneer je het beste kan kiezen voor de transferdruktechniek.

Bij een transferdruk wordt de gewenste opdruk op een (transfer)papier aangebracht. Hierna wordt het product samen met het transferpapier in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. De druk en de hitte zorgen ervoor dat de inkt op het transferpapier loslaat en zich hecht op het kledingstuk.

MW bedrijfskleding bedrukken proces

Wanneer adviseren wij transferdruk?

Een transferdruk is naast grote oplages ook ideaal voor kleine oplages en logo’s die uit meerdere kleuren bestaan. Ook voor kledingstukken waarbij elk kledingstuk een verschillende opdruk krijgt is de transferdruk een uitstekende keuze. Denk hierbij aan sportshirts met ieder een verschillend rugnummer of met meerdere logo’s. Een kenmerk van het bedrukken met een transferdruk is dat het tegenwoordig een lange levensduur heeft. Ook is een transferdruk geschikt voor elk ontwerp en elke stof. Daarnaast is een transferdruk geschikt om logo’s te bedrukken op moeilijk bereikbare plaatsen van de kleding.

MW Bedrijfskleding bedrukstudio jongeneel

Transferdrukken bij MW Bedrijfskleding

Voor het bedrukken van werkkleding maken wij gebruik van onze eigen drukstudio. Dat maakt ons flexibel naar onze klanten én zorgt ervoor dat we de kwaliteit van het drukwerk kunnen bewaken. Veel van onze klanten vragen naar bedrijfskleding, sportkleding en promotionele kleding met transfer-druk. Deze transfers hebben wij daarom altijd op voorraad zodat we de bedrukte bedrijfskleding snel kunnen leveren. Laat je inspireren in onze showroom in Leek en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

MW Bedrijfskleding Esther Team

Bekijk alle bedrijfskleding in onze showroom

Maak een afspraak bij MW Bedrijfskleding

Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en werkkledij. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek, maar we komen net zo graag bij jou langs op locatie.