Let op: prijswijzigingen | Meer informatie Let op: prijswijzigingen | Meer informatie
Eigen borduur- en drukstudio
Al meer dan 7500 tevreden klanten
Ruime keuze in bedrijfskleding
Passend advies
0594 518 738

Tricorp werkkleding nu ook te passen in onze showroom

Tricorp werkkleding nu ook te passen in onze showroom

Ben jij op zoek naar bedrijfskleding voor de echte professional? De volledige collectie Tricorp werkkleding is nu ook te passen in de showroom. Dit geldt voor de labels Workwear, Safety, Casual en Corporate.

Tricorp werkkleding voor de echte professional

Tricorp levert werkkleding voor de echte professional. Het merk gelooft dat professionals meer mogen verwachten van werkkleding en stelt hoge eisen aan de materialen. En dat vinden wij bij MW Bedrijfskleding dus ook. Dankzij de verschillende labels heeft Tricorp werkkleding voor alle uiteenlopende branches. Met een ruime keuze in kleuren en pasvormen voor zowel dames als heren is de keuze enorm.

Gepersonaliseerde bedrijfskleding

Bij MW Bedrijfskleding personaliseren we alle werkkleding van logo’s en andere opdrukken. De gekozen collectie laten wij volledig aansluiten op de huisstijl van jullie organisatie. Doordat we het gehele proces in huis uitvoeren kunnen wij hoogst mogelijke kwaliteit leveren om ervoor te zorgen dat jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar zijn.

© 2022 MW Bedrijfskleding
0
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid